PR CUAET
-
Чесно, не знаю apostille.in.ua/ua/procedura-podachi
-
Думаете это ускорит процесс? Или лучше не страдать фигней?
-
Я зайшла в 7 вже були
-
Подивіться наприклад імітрекер там є аплікації без аор за перші числа грудня. Різні офіцери беруть мабуть якусь купу справ і потім їх відкривають ізза чого дати дещо збиваються
-
Куба співучасник терору росії, розміщує в себе російську ядерну зброю, і під санкціями США. Думаю цей факт мався на увазі
-
www.google.ca/search?client=safari&sca_esv=ff4875abe50469e9&channel=iphone_bm&sxsrf=ADLYWIIH_XPkEdJ1tXzhXuRLZPLIQzoXnA%3A1720746015002&q=Inna%20Yevpak%20Notary%20Public&ludocid=3482010186549250938&ibp=gwp%3B0%2C7&lsig=AB86z5Vgwo1yViEHV3Aci2oKn-Rp&kgs=763d1bd6940005e5&shndl=-1&shem=labmtre%2Clsp&source=sh%2Fx%2Floc%2Fact%2Fm4%2F3#lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D
-
Просто помню шо наче хтось колись замовляв доставку dhl … ну може то давно було та шось змінилось
-
Перевіряють ретельно, але я чесно кажучи не чула щоб були проблеми з імміграцією в Канаду через відвідування Куби. Нажаль Канада не ввела санкції проти Куби і відвідувати Кубу з Канади легально, хоч і не етично з багатьох причин. А ось якщо маєте плани на імміграцію чи навіть туризм в США - то візити до Куби дійсно можуть мати негативний вплив, це факт.
-
Я просто бачу у чаті що воно все проходить довше ніж вказано на сайтах і хочу хоч десь виграти трошки часу. Мені б хотілось це мати до початку жовтня. Просто якщо вони попросять мене надіслати оригінали з Канади курьером, то я точно втрачу час..
-
А стосовно чи можна поштою на домашню адресу, то ні, бо поштою паспорт може загубитись. Це не правило лише тут, а взагалі в консульствах і в ЄС, та і в Україні. Тому тільки особисто забрати можна.
-
Не знала що настільки ретельно перевіряють. Тоді факт того що я відвідувала росію до війни не буде плюсом також?
-
So, have you paid?
-
Дякую дуже
-
Дякую
-
Якщо не помиляюсь 2+ особи це і є група Ви десь 170$ заплатили?
-
Підкажіть, не знаєте % відмови?
-
Паспорт доставляю з України або дипломатичною поштою, або DHL можна замовити. Вчора в консульстві сказали що були випадки, коли дипломатична прилітала раніше навіть і люди потім повертали кошти)
-
Так вже відновилось все, офіцери які на заході країни взагалі не отримали затримки
-
Так це не означає що вони її бачили:) поки пройде по всім системам то ймовірно що не засинхронилося. Мені певно теж таке саме прийшло, бо не нараховано дитячих
-
Таке є, але це доставка до самого консульства, а не додому.
12 Jan 2024, 17:45
226918/461618
8 minutes ago