PR CUAET
-
www.google.ca/search?client=safari&sca_esv=ff4875abe50469e9&channel=iphone_bm&sxsrf=ADLYWIIH_XPkEdJ1tXzhXuRLZPLIQzoXnA%3A1720746015002&q=Inna%20Yevpak%20Notary%20Public&ludocid=3482010186549250938&ibp=gwp%3B0%2C7&lsig=AB86z5Vgwo1yViEHV3Aci2oKn-Rp&kgs=763d1bd6940005e5&shndl=-1&shem=labmtre%2Clsp&source=sh%2Fx%2Floc%2Fact%2Fm4%2F3#lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D
-
Перевіряють ретельно, але я чесно кажучи не чула щоб були проблеми з імміграцією в Канаду через відвідування Куби. Нажаль Канада не ввела санкції проти Куби і відвідувати Кубу з Канади легально, хоч і не етично з багатьох причин. А ось якщо маєте плани на імміграцію чи навіть туризм в США - то візити до Куби дійсно можуть мати негативний вплив, це факт.
-
Так це не означає що вони її бачили:) поки пройде по всім системам то ймовірно що не засинхронилося. Мені певно теж таке саме прийшло, бо не нараховано дитячих
-
Навпаки, я додала форму ctb 9 ( це за 2023 рік для не резидента) , а через два дні вони прислали мені відповідь на це
-
Так консул в Оттаві мені сама сказала піти і купити конверт і сказала що перешлють поштою, але то було ще місяці 3 назад, не знаю чи змінилось щось в них чи ні
-
Привіт , Дарія Грабчук (Daria Grabchuk ) , ліцензований імміграційний консультант R532743. Про мене : ◦ Досвід роботи більше 6 років. ◦ Board member Української асоціації імміграційних консультантів RCIC UA. ◦ З моменту початку війни провела більше 30 безкоштовних вебінарів . ◦ Була Запрошена неодноразово бути спікером / експертом з питань імміграції з наступними урядовими організаціями: CUIAS ,ACHEV, Catholic Crosscultural Services , ACSA, Ukrainian Canadian Congress… ◦ Цінуємо та дякуємо клієнтам за позитивні відгуки⬇️ g.co/kgs/C1aJfiS Послуги ◦ Консультації** - рахуємо бали та обираємо найкращі програми імміграції . * перевірка ПР аплікації перед подачею ◦ Федеральні Програми імміграції (Express Entry ) ◦ Провінційні програми Онтаріо ◦ Програма Возз’єднання, Спонсорські, Гуманітарна ( лімітовано ) ◦ Продовження статусу , LMIA, Work permit , Study , Visitor , Permit для inadmissible . ** на консультаціях показую і звіряю всю інформацію з клієнтом , щоб надати максимально необхідну інформацію для подальшого шляху імміграції. Як звʼязатися : 1. Подзвонити в офіс , Понеділок- Пʼятниця 9-5 pm по Торонто по телефону 416-877-1871 📞 2. Замовити консультацію або перевірку документів за лінком ⬇️ linktr.ee/daria.canada.immigration Дякую