PR CUAET
-
Плюс ще я є. Подача 3 листопада, наразі теж немає ніяких апдейтів
-
Але уникайте великих помилок : не вказали судимість, забули дітей, забули минулий шлюб, не вказали депортацію чи відмову у візах особливо США
-
Офіцери теж люди і теж це розуміють
-
Нема AOR - нема запиту на біометрію. В мене є тільки тимчасовий номер.
-
Столкнулась с ситуацией, когда при получении уже готового паспорта загран сказали, что у меня на руках вообще-то уже есть 2 паспорта 🤦♀️ нужна справка из полиции, которую не дают в том виде, в котором они ее требуют, так вот, написала я в ДМС в Киев с просьбой аннулировать паспорт, признать его недействительным, тот, который уже 10 лет как закончился, получила такой ответ. А еще нашла инфо на сайте укр консульства, что если паспорт утерян, украден за границей, то достаточно предоставить любой документ того государства, где вы находитесь, который удостоверяет этот факт. Выходит, что любой стейтмент с номером дела - подходит. А если они его откажутся принимать, то значит прямо на месте, когда будете получать паспорт, напишите заяву о просьбе признать тот паспорт, которого у вас физически на руках нет, недействительным - такую меру признает законодательный акт.
-
А попередній досвід в інших провінціях не буде шкідливим для номінації в цій провінції?
-
Квебек?
-
Звонила Нічого нового Заявка в статусі prospective Усе що кажуть ждать Скоро перміт закінчиться поки вони в роботу візьмуть
-
дзвоніть- уточняйте. логіки вже немає
-
Я вже не розумію і я перестав шукати логічне пояснення ))) Бо кукуха почала приходити і казати Bonjour )))))
-
Альберта
-
Квебек?
-
Так дивно що подали через тиждень після відкриття програми а чекаємо довше других Листопад 2 досі ніяких взагалі зрушень
-
я допускаю сезон відпусток- всі на морях
-
‼️Вебінар "Через самозайнятість до 🇨🇦PR" або “Як 🇺🇦українцям легалізуватись, працюючи на себе?” 😨Більшість українців має підтриємницький досвід, але працюють як наймані працівники тому, що кажуть, що неможливо отримати 🇨🇦PR, працюючи на себе. Насправді це можливо, якщо правильно підготувати усі необхідні документи. Цей вебінар підійде вам, якщо ви: ✅плануєте працювати, як самозайняті ✅уже працюєте, як самозайняті ✅плануєте відкривати власну корпорацію ✅уже маєте корпорацію ✅хочете отримати PR, працюючи на себе і шукаєте рішення На вебінарі ви дізнаєтесь: 📌програми отримання PR через самозайнятість, в залежності від вашої провінції 📌яким вимогам має відповідати ваш кейс 📌як все вірно оформити, щоб отримати 🇨🇦PR За промокодом PRCUAET ви отримуєте 🔥знижку!😎 Детальніше про спікерів та захід тут: taxcanada.accountant/ua/pr-event/
-
наші сусіди по гуманітарній програмі також скаржаться що у них застій.
-
‼️Вебінар "Через самозайнятість до 🇨🇦PR" або “Як 🇺🇦українцям легалізуватись, працюючи на себе?” 😨Більшість українців має підтриємницький досвід, але працюють як наймані працівники тому, що кажуть, що неможливо отримати 🇨🇦PR, працюючи на себе. Насправді це можливо, якщо правильно підготувати усі необхідні документи. Цей вебінар підійде вам, якщо ви: ✅плануєте працювати, як самозайняті ✅уже працюєте, як самозайняті ✅плануєте відкривати власну корпорацію ✅уже маєте корпорацію ✅хочете отримати PR, працюючи на себе і шукаєте рішення На вебінарі ви дізнаєтесь: 📌програми отримання PR через самозайнятість, в залежності від вашої провінції 📌яким вимогам має відповідати ваш кейс 📌як все вірно оформити, щоб отримати 🇨🇦PR За промокодом PRCUAET ви отримуєте 🔥знижку!😎 Детальніше про спікерів та захід тут: taxcanada.accountant/ua/pr-event/