PR CUAET
-
вони і від початку програми не дуже активні були. отже термін програми не вплине сильно на результативність. скоріш за все для більшості розгляд розтягнеться на 24 місяці - типово для таких програм
-
И иногда и больше 6 месяцев. Есть уже несколько человек у которых 6 месяцев на днях истекает
-
Дуже дякую! Ми подавалися з консультантом. Та такого доступу не маємо.😔
-
Я думаю через літо і відпустки вони просто затормозили, повернуться з відпусток і піде робота Програма лише до кінця жовтня
-
Та если б можно было…
-
подаруйте свій АОR комусь - тут багато страждають без нього😊
-
Привіт! Підкажіть будь ласка Я зараз працюю клінером, після роботи відправляю інвойс на компанію, вони мені оплачують на картку (зп за рік буде менше 30к дол) Я повинна шось реєструвати шоб так далі працювати?
-
Подавались 7 ноября. Через пару недель отменили заявку. Несмотря на отмену, 5 января получили Аор и запрос на биометрию. До сих пор ведем переписки с ircc о том, что мы давно уже получили пр, и нас не надо процессить. Особенно активными ребята из ircc стали в последние 3 недели. Буквально через день обмениваемся с ними письмами.
-
От от, коли я читаю такі повідомлення що працівники переключилися на нашу програму мені стає і смішно і сумно одночасно
-
Я знаю про випадки до року. Особисто чекала на минулий вп 6 міс. Тому мене це ніяк не дивую. Зараз чекаю уже 4.5 міс
-
останні чати
-
та ні, з листопада переключились на Family Reunification для Українців, а це ті самі працівники що робили H&C, тому фактично встало на паузу
-
це головний гуманітарний офіс, ми є маленьким придатком
-
Наші сусіди по гуманітарній отримують аор і запит на біо на протязі місяця після подачі заявки, а потім вже етап очікування.
-
Все може бути, вони тут скрізь не дуже активні в абсолютно усіх галузях
-
А ви їм не дзвонили? Бо я не маю той рівень англійської щоб з ними розмовляти, от і думаю що робити далі
-
Так вот чем они заняты) сдайте людям отпечатки, что вам жалко) может они тогда успокоятся и другими займутся😳
-
Дякую
-
Так
-
Они заняты тем, что для каждого члена семьи по отдельности пытаются определить получение пр. Выглядит крайне странно. Они реально не могут найти статус каждого из нас. Есть ощущение, что переписку со мной ведет совершенно некомпетентный человек 🤷♀️
12 Jan 2024, 17:45
227082/434768
4 minutes ago