PR CUAET
-
я сама не стикалася, але читала по групах місцевих у ФБ, що не дають зараз в монреальському аеропорту ворперміт людям пенсійного віку. Хоча і про винятки там згадувалося
-
Привіт. Народ,може хтось знає,чи дають у нас зараз ворк перміт в аеропорту? Приїжає мама,але потрібно буде повернутися в Україну не надовго,боюсь що не встигне перміт прийти,якщо онлайн подаватися.Дякую
-
Кроме как подождать пару дней не вижу выхода 🧐🤨
-
Вот на этом месте наступает «тупик» 😏
-
По идее, все тоже самое, прийдет запрос на биометрию, только перед сдачей надо будет оплатить.
-
Тоді ще є час набрати по 10 до кінця року 🙈
-
В мене та ж проблема. У мене англійська-С1, вивчаю з 5 років, а рідинг формату цього тесту- в проваллі на фоні інших елементів тесту. Доречі, в TOEFL в мене така сама була колись проблема. Фокус! Щодо швидкості - сейм…
-
Цк нормально, кінець року. З січня мали б бути
-
Тааак
-
І ловити другий смисл і наративи
-
Для мене цей тест взагалі не про знання, а про уважність. Я цього року (щойно порахувала спеціально) прочитала 22 книжки англійською. І де мій рідінг?)) в мене в голові ніби ціль: зробити тест максимально швидко і я дуже неуважна🤦♀️
-
А вибірки поки призупинилися… я сподіваюся, що будуть знижувати бали, інакше треба вчити додатково французьку.
-
Я слухання завалила, і коли треба все 10 то насправді вже питання не знання а везіння, стресу в не протупити
-
Так, ЕЕ. Мар’яно, що що, а спікінг у вас на автоматизмі шикарний для цього тесту.
-
Спікінг або є, або його нема. Його складніше за все напрацювати. Але якщо у Вас В2 +, то все буде гуд. Я подивилася декілька відео по структурі і все. Але у кожного індивідуальний кейс.
-
EE? В мене теж опція (сподіваюся не треба буде) перездати на всі 10 :) але дивлюся що буде зьвибірками
-
Мені теж треба все на 10 здати, по лісенінгу в мене 10-12 зазвичай, то я підрозслабилась на цю тему, райтінг теж я впевнена буде добре, а спікінг я навіть не відкривала. Я боюсь😐
-
У мене така ж проблема з рідінгом чомусь. А лісенінг зазвичай 9-10. Теж думаю взяти «нахрапом»рідінг і купити 11 тестів, вже добити його. Мені мінімум по 10 балів треба на кожну опцію… тому далі буде.
-
Так я дзвонила у імміграційну, вони сказали що все ок , чекайте
-
Співчуваю( але бали по спікінгу і райтінгу круті! Я купила 22 тести для підготовки і по рідінгу просто ПОСТІЙНО завалюю останнє завдання і через раз третє. Я просто не знаю, що з собою зробити, щоб набрати більше 8
12 Jan 2024, 17:45
22708/446531
5 minutes ago