PR CUAET
-
Так вот чем они заняты) сдайте людям отпечатки, что вам жалко) может они тогда успокоятся и другими займутся😳
-
Дякую
-
Так
-
Они заняты тем, что для каждого члена семьи по отдельности пытаются определить получение пр. Выглядит крайне странно. Они реально не могут найти статус каждого из нас. Есть ощущение, что переписку со мной ведет совершенно некомпетентный человек 🤷♀️
-
Написано190 днів
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи хтось робив вже довіреність на родичів в Україні, чи є в когось контакт юриста котрий може допомогти це зробити? Дуже дякую за відповідь.
-
Не забудьте актуальність екзамену з мови тільки 2 роки
-
Роботодавець, але я приймала активну участь в підготовці документів
-
Вечер перестает быть томным
-
Ну так вони сьогодні одну програму розглядають завтра іншу, чи половину дня одну потім іншу. Взагалі липень успішний місяць бо у 2 рази бистріше розглядають аор. Також тримають темп по порталам. Тим не менше зупинили еліджибиті порівняно з червнем де еліджибиті давали напротязі тижня.
-
Добрый день! Кто-то вчера/сегодня получал АОР? Если да, напишите, пожалуйста, когда подавались)Благодарю!
-
Мариана подскажите, а ваши работодатели раньше уже делали ЛМИа, или вы первая, ну типа они по накатанной пошли или вы все вместе делали сначала, хочу понимать сколько времени это может отнять у моего работодателя, и насколько корректно его об этом просить и в какой момент.
-
Британська Колумбія
-
А тим хто чекає гуманітарно не смішно(((( бо там аор дають через місяць і усьо забувають, у вас як аор так і наступні кроки вже йдуть, а там як аор то всьо гасне світло....так шо майже однаково в кого був аор з листопада тиша повна.....у вас тут хоч аори дають)))))
-
Так де тоді хоч якісь розгляди за 4 міс, які просто тиша була? Люди по гуманітарній пишуть що то через нашу програму у них тепер довший розгляд, не розібравшись в ситуації. Довший розгляд гуманітарної не через нас, а через те що українці деякий час були в пріоритеті а зараз цей пріоритет закінчився і повернулися до звичайних строків розгляду. Я не сподівалася що ми швидко отримаємо, думала десь рік часу займе, але аор чекаю з грудня і дуже радію що пішов процес і сподіваюся в цьому місяці також отримати лист щастя
-
Звідки беруться такі експерти, які все знають про роботу офіцерів IRCC? Кого на яку програму перекинули)))
-
Ну, і ви тепер поділіться контактами свого адвоката)))
-
Місто, провінція?
-
Тобто Ви хочете сказати що аор отримати через міс і через 7-8 міс це одне й те ж? "У вас тут хоч аори дають" серйозно? Через 7 міс після заявки? При тому що майже кожного дня в гуманітарній гілці пишуть люди, що отримують аор на протязі місяця.
-
Українці в цьому році вже не в пріорітеті по жодній програмі. Я не знаю чому програма зупинялась с березня до кінця травня. Тещо розгляд обох програм при тій самій кількості працівників займає набагато більше часу це логично. Для нашої програми немає строків отже офіцери її розглядать як прийдеться. У червні повільніше зараз бистріше але не всі етапи розглядають. Я би сказав що аор роздають приблизно з тією швидкістю що у грудні була
12 Jan 2024, 17:45
227098/468497
6 minutes ago