PR CUAET
-
Українці в цьому році вже не в пріорітеті по жодній програмі. Я не знаю чому програма зупинялась с березня до кінця травня. Тещо розгляд обох програм при тій самій кількості працівників займає набагато більше часу це логично. Для нашої програми немає строків отже офіцери її розглядать як прийдеться. У червні повільніше зараз бистріше але не всі етапи розглядають. Я би сказав що аор роздають приблизно з тією швидкістю що у грудні була
-
OINP non EE
-
Підставою є бажання мати два одразу (законно), не в усіх є віза в паспорті
-
Тут я вам не подскажу..звоните в MIFI .вероятнее всего вам придется заново записываться и ждать очередь
-
Цікаво В мене 2000 вимагало Але я відмовилась і повернули 100%
-
Це саме з подачі чи з моменту як заявку взяли в роботу? Бо у мене десь 3 місяці вона висіла просто в статусі Assesment здається, а нещодавно змінилося на Взято у роботу
-
Так. Я зараз вчуся очно. Хочу змінити форму навчання. На он лайн. У нас в школі немає такоі опціі
-
Дякую, декілька разів це вже перечитала. На жаль англійською на сайті IRCC написано інше. А офіцери на кордоні керуються офіційною версією ircc 🤷 Найкраще було би зробити опитування 😊 Чи виізжали ви після подачі на зняття обмежень/подовження WP при діючому WP. Коли ви поверталися: - продовжили працювати без проблем; - вам анулювали поточний WP; - сказали податися на новий WP
-
Так я про це і писала - їх строки не пов'язані з нашою програмою, а лише з тим що українці вже не в пріоритеті
-
Доброго дня всім . Підскажіть , будь ласка , як анулювати подану заявку на Wp . Мені потрібно анулювати стару і подати нову заявку .
-
Так я сам подаваться буду .нет денег на адвоката.я взял бесплатную консультацию и на этом все
-
З моменту подачі. Ми подавались 11 квітня 11 червня статус змінився на Assessments 18 липня прийшла номінація Статус in progress навіть не бачила, хоча майже кожен день перевіряла
-
Привет) вы на гуманитарную подались? Удачи🤞На счёт забывают после AOR здесь тоже самое, я яркий тому пример, почти 8 месяцев как в танке после AOR.
-
Ми подали в кінці Березня. Отримали номер 25 Червня. Якщо чесно то це жесть…
-
В автоматичній відповіді ще рік тому була схожа відповідь
-
Вас Гугл забанив ;)
-
Кажуть зараз від 6.5-8. Але таке враження що то лотерея
-
Але які саме терміни не сказали, я так розумію 🫠 чекати можна і рік, якщо скажуть точно, що протягом року розглянуть і дадуть якусь відповідь. Але ж вони навіть approximately не кажуть Я сьогодні теж написала, побачимо, якою буде відповідь.
-
Інформація що нашу програму розглядають у гуманітарному офісі була від іміграційного консультанта. Ми це не самі придумали).
-
Ну 6 месяцев это ещё ок, но вот если застрянет на дольше то конечно может застрять
12 Jan 2024, 17:45
227117/467369
2 minutes ago