PR CUAET
-
Це саме з подачі чи з моменту як заявку взяли в роботу? Бо у мене десь 3 місяці вона висіла просто в статусі Assesment здається, а нещодавно змінилося на Взято у роботу
-
Так. Я зараз вчуся очно. Хочу змінити форму навчання. На он лайн. У нас в школі немає такоі опціі
-
Дякую, декілька разів це вже перечитала. На жаль англійською на сайті IRCC написано інше. А офіцери на кордоні керуються офіційною версією ircc 🤷 Найкраще було би зробити опитування 😊 Чи виізжали ви після подачі на зняття обмежень/подовження WP при діючому WP. Коли ви поверталися: - продовжили працювати без проблем; - вам анулювали поточний WP; - сказали податися на новий WP
-
Так я про це і писала - їх строки не пов'язані з нашою програмою, а лише з тим що українці вже не в пріоритеті
-
Доброго дня всім . Підскажіть , будь ласка , як анулювати подану заявку на Wp . Мені потрібно анулювати стару і подати нову заявку .
-
Так я сам подаваться буду .нет денег на адвоката.я взял бесплатную консультацию и на этом все
-
З моменту подачі. Ми подавались 11 квітня 11 червня статус змінився на Assessments 18 липня прийшла номінація Статус in progress навіть не бачила, хоча майже кожен день перевіряла
-
Привет) вы на гуманитарную подались? Удачи🤞На счёт забывают после AOR здесь тоже самое, я яркий тому пример, почти 8 месяцев как в танке после AOR.
-
Ми подали в кінці Березня. Отримали номер 25 Червня. Якщо чесно то це жесть…
-
В автоматичній відповіді ще рік тому була схожа відповідь
-
Вас Гугл забанив ;)
-
Кажуть зараз від 6.5-8. Але таке враження що то лотерея
-
Але які саме терміни не сказали, я так розумію 🫠 чекати можна і рік, якщо скажуть точно, що протягом року розглянуть і дадуть якусь відповідь. Але ж вони навіть approximately не кажуть Я сьогодні теж написала, побачимо, якою буде відповідь.
-
Інформація що нашу програму розглядають у гуманітарному офісі була від іміграційного консультанта. Ми це не самі придумали).
-
Ну 6 месяцев это ещё ок, но вот если застрянет на дольше то конечно может застрять
-
Всім доброго дня, підкажіть будь ласка адресу консульства в Торонто
-
Но у нас почти месяц заняло только составить объявление таким образом чтоб показать что я идеальный кандидат на эту должность))))
-
Дівчинка одна вище писала. Вона дуже ввічливо запитала а вони написали чекайте, такі зараз терміни, ми нічого вам не гарантуємо, якщо щось не подобається можете анулювати заявку. Таке…
-
Почекайте трохи, знайома отримала паспорт з Оттави а на сайті без оновлень :) але буде скоро новий консул в Оттаві, тому мені сказали(пару тижнів тому) за відправлення паспорта нічого не гарантують за іншу людину (тобто нового консула😢)
-
Мой работодатель, неожиданно для меня сам предложил. Они делали ранее но много лет назад, когда у них был еще один бизнес. Человек который этим занимался (вице-президент компании), делал это впервые, но разобраться ему было не сложно.
12 Jan 2024, 17:45
227122/467035
15 minutes ago