PR CUAET
-
Погуглити наприклад
-
Завантажуйте свої пейстаби, страховку чи хелс кард, й все буде добре. Я отримала номінацію за тиждень з такими документами, правда рік потому
-
Вітання. Ні особисто Ви це питання не можете вирішити. Можете переподатися онлайн до 31 липня на продовження з поясненням в чому була Ваша помилка, але не забудьте також сплатити за відновлення статусу
-
Нашу аппликацию находят. Не находят то, что у всех аппликантов уже есть пр.
-
Знаєте як я кажу, якщо людина сама розібралась як отримати CUAET то і на PR сама зможе податися і з іншим розібратися
-
Ясно. Дякую
-
питання не по темі,підкажіть будь ласка,якщо хтось знається,що робити якщо прийшов паспорт з візою cuaet w-1 worker але без листа з дозвілом про роботу?
-
Так, на головного 10 тис, плюс на кожного члена сім'ї по 2 тис. Треба надати підтвердження з банку що маєте такі кошти
-
так - лист щастя від ircc
-
Тобто чекати запиту
-
після запиту на біометрію. це навіть не етап
-
Порадьте будьласка перекладача з польскої для довідки про несудимісь
-
Подскажите пожалуйста человека или организацию в Калгари, которая сопровождает эвалюацию дипломов об образовании
-
Я це все прекрасно розумію, і те що у нас простіше згодна на 1000%, просто оці звинувачення трохи підбішують, як і саме очікування якихось новин. Але ми всі в одній лодці очікування, то ж тримаймося кучки)))
-
Тобто обрати other, та завантажити пейстаби?
-
Лист мав прийти на електронну пошту, її перевіряли? Або також міг прийти у кабінет
-
На сайти провінції було написано, що кошти повернуться лише тим, хто пройшов вибірку і отримав лист запрошення на подачу до 30 квітня., це для української вибірки
-
Я завантажила саме так, як було вказано в чек листі: сторінки де видно номер та expired date. Тобто точно не всі завантажувала
-
Якщо вдасться, поділіться потім інформацією. Дякую
-
Когда пишите письмо сразу напишите greetings , и концовку Regards, Tommy Lee А потом пишите остальную чась серединку, у вас будет законченное письмо если время выйдет, мне это сегодня помогло!!!
12 Jan 2024, 17:45
227184/412098
30 minutes ago