PR CUAET
-
Доброго ранку, відповідь Подавав до 31 березня, 05.06.2024 прийшла відповідь з тими самими датами, подавали листи в кризову форму декілька разів, 18.07.2024 прийшла така відповідь. Виходить , що виправили ворк перміт на 3 роки, так? Тепер потрібно подавати на візу, якщо буде виїжджати?
-
Минулого тижня Ukrainian Canadian Congress оголосив кампанію зі збору 1 000 000 доларів США протягом одного місяця в рамках гуманітарного звернення до України для дітей, які постраждали від насильницького нападу Росії на дитячу лікарню Охматдит у Києві. На сьогоднішній день уже зібрали понад 165 000 доларів США для досягнення нашої мети! Сьогодні Конгрес радий поділитися можливістю подвоїти вплив вашої пожертви. Фонд The Temerty Foundation щедро пообіцяв продублювати кожну пожертву, зроблену для збору коштів Охматдиту до 21 липня, до 50 000 доларів. interland3.donorperfect.net/weblink/weblink.aspx?name=E357368QE&id=27
-
Спасибо
-
Прошу підписати петицію до Кабінету Міністрів України ❗️ Розблокувати видачу документів чоловікам 26-60 років в ДП «Документ» закордоном Скажу честно, наврядчи це вирішить проблему, але ми зможемо привернути увагу ЗМІ та у випадку успішного збору отримаємо офіційну відповідь від уряду, яку зможемо використовувати потім для спілкування з міграційними службами країн, отримувати прихисток та "сірі" паспорти. Це займає 1 хв, авторизуватись через Bank ID або Дію. Всього 25 000 підписів. Поширюйте, просіть підписати друзів та родичів. Дякую!
-
@OstapBosak Маю таке питання, якщо я рік пропрацювала на парт таймі, але не менше 40 годин на тиждень, а зараз роботодавець згоден перевести мене на фул тайм. Чи можна зарахувати попередній досвід? Знаю такі питання вже задавали, але всі говорять по різному
-
Черга не впливає ні на що. Знаю точно що система не дає зловити другий дорослий слот той що від 16 років, каже у вас вже є. Дорослий 16+ та дитячий до 16 років мені дозволила система взяти. Логічно ніби дорослий та двоє дітей також може бути, але краще пишіть запитуйте їх.
-
Дякую