PR CUAET
-
Досвід також має бути фул тайм
-
Не обов'язково. Досвід може бути парт-тайм, але не менше 30 годин на тиждень. А ось новий контракт має бути щонайменше на 1 рік і фулл тайм
-
А що так можна?
-
Той ще нитик, постійно йому все не так і всі не такі. Доречі дужбан ZP Санька, разом мутили схеми в Україні, а як прижали, то звалив до штатів. Чисто живе на хайпі
-
Дурдом конечно. У них же есть ФИО на мой слот . Паспорт им не подходит ?
-
Спасибо. Я не знала, в списке этого нет.
-
Ця угода нова, чи вже давно існує?
-
Говорят, что распечатку надо показывать при входе.
-
Распечатывать нужно обязательно?
-
Це стандартна відповідь. Також дзвонив щоб перевірити. Марна трата часу абсолютно. Ну не дають вони еліджибиті у липні жовтню 😟
-
А в Україні можуть стягнути ??
-
Дякую якраз чекав щоб поділитись посиланням таймер))
-
А что вы писали в кризисную форму
-
Доброго дня. Не знайшла чат, де могла б запитати про довідку про несудимість, яку отримують у консульстві Едмонтона в Канаді. Можливо хтось зможе мені допомогти тут. Я надіслала всі необхідні документи до консульства в Едмонтоні для отримання довідок про несудимість для моєї сімʼї ще у квітні. Жодної відповіді. І думаю, що чекати на те, що мені пришлють їх на домашню адресу марно. Хоча я все зробила, як того вимагають правила на сайті консульства. В Едмонтоні живе моя подруга. Чи можу я нотаріально завірити дозвіл на отримання наших довідок, щоб друга отримала їх в консульстві і надіслала мені їх поштою? Я живу в іншій провінції. Дякую.
-
www.kmu.gov.ua/news/pidpysano-novyi-mizhnarodnyi-dohovir-z-polshcheiu-pro-vzaiemne-vykonannia-pokaran Кому цікаво.
-
Якщо буде написано «парт тайм», то це не підходить!
-
Звісно можуть
-
Не обов'язково, якщо щотижня було 30+ годин
-
Через 2-3 тижнi дійде черга і отримаєте аор, а потім можно вже розслабитись на 6-8 місяців до отримання еліджибиті
-
А за Польшей полтянутся и другие страны ЕС
12 Jan 2024, 17:45
227274/408114
2 minutes ago