PR CUAET
-
Залежить від офіцера. В мене двоє дітей : 1 - CUAET, 2 - ні.
-
Мы получили, не звонил никто, но были готовы, если позвонят.
-
Ну мне в принципе эти детали не меняют результат. Очень благодарна им за то что бесплатно можно получить такую помощь .
-
Доброго дня. Чи є десь гайд чи відео на ютубі для отримання оновленої візи. Отримали новий WP і тепер треба продовжувати візу.
-
То інший дружив з саньком, лисий, а цей був в іловайську, єдиний журналіст який надав докази присутності москалів і рос техніки в 2014му, був у групі з Березою і генералом Хомчаком, зняв і є свідком як вони залишили хлопців з раціями та військовими картами в оточені а самі звалили з тепловізорами. Я на Шапошнікова підписаний з 2013го, після того як його зразки заяви і клопотання допомогли скасувати 5 штрафів😁
-
-
Цей квест з замовленням паспорта вже дістав😡. Дружина в червні зловила слот на виготовлення паспорту на вчора в Едмонтоні, спитали чи можна передати слот, сказали що так. Слот був на 12:40. Сидів до 17:00 там. Та виявляється що в Едмонтоні Манітобу не приймають! Просто не має слів!!!! З квітня місяця намагаємося зловити цей слот, а воно виявляється ще треба ловити тільки в консульстві яке обслуговує певну провінцію 🤬.
-
У кого то есть пример заполнения формы 5546е ? И еще какие документы им нужно прикрепить? Если я служил срочную службу, страницы военного билета? ( то какие, парни подскажите кто что отправлял и это прошло)
-
Це що? Просто ми подавалися ще в серпні минулого року, запит на біометрію прийшов десь через тиждень, і ще через тиждень ми отримали апрувд. Потім, вересні ми подали документи, які вони запросили. В жовтні отримали листа, що вони взяли в роботу наш кейс, в грудні попросили чоловіка пояснення про армію. До речі ніхто тоді не повірив, що таке пояснення попросили. Ми пояснили, що документів жодних не маємо, бо з окупованої території виїхали. Добре, що живі лишилися. В січні отримали єкопр, у лютому картки. Все. Числа не пам'ятаю.
-
Скажите, пожалуйста, консультируют только по Онтарио или по всем провинциям?