PR CUAET
-
Цей квест з замовленням паспорта вже дістав😡. Дружина в червні зловила слот на виготовлення паспорту на вчора в Едмонтоні, спитали чи можна передати слот, сказали що так. Слот був на 12:40. Сидів до 17:00 там. Та виявляється що в Едмонтоні Манітобу не приймають! Просто не має слів!!!! З квітня місяця намагаємося зловити цей слот, а воно виявляється ще треба ловити тільки в консульстві яке обслуговує певну провінцію 🤬.
-
У кого то есть пример заполнения формы 5546е ? И еще какие документы им нужно прикрепить? Если я служил срочную службу, страницы военного билета? ( то какие, парни подскажите кто что отправлял и это прошло)
-
Це що? Просто ми подавалися ще в серпні минулого року, запит на біометрію прийшов десь через тиждень, і ще через тиждень ми отримали апрувд. Потім, вересні ми подали документи, які вони запросили. В жовтні отримали листа, що вони взяли в роботу наш кейс, в грудні попросили чоловіка пояснення про армію. До речі ніхто тоді не повірив, що таке пояснення попросили. Ми пояснили, що документів жодних не маємо, бо з окупованої території виїхали. Добре, що живі лишилися. В січні отримали єкопр, у лютому картки. Все. Числа не пам'ятаю.
-
Скажите, пожалуйста, консультируют только по Онтарио или по всем провинциям?
-
@OstapBosak доброго вечора , я вибачаюсь, пам'ятаєте я писал реконсидерейшн леттер у вебер форму щоб дитині переглянули відмову в візітор рекорд, та прікрипив необхідні доки, вони тіки надіслали автоматичне письмо що отримали заявку и тд, і шо офіцер це отримав . і все. А що далі , вони будуть це розглядати і скільки як дізнаюсь чи все дішло, чи вони будуть це перерозглядати, підскажіть будь ласка, бо чекаю хвилююсь .
-
Досить чітко описано коли ви подаєте. Головне щоб компанія погодилась підписати вам Empl. Form Також ваша робота має відповідати низкам умов, напр. зп за годину має бути median+ по вашій локації & вашій позиції. Така сама вимога є у ЛМІА
-
Я не плачу, просто чула що таке є,