PR CUAET
-
Дякую за відповіді, я поки ще чекаю 😔 може в цьому році я вже в прольоті 🤪
-
Как можно проверить номер лицензии имиграционго адвоката ?
-
поділится будь ласка контактами імміграційного консультанта в NB Moncton
-
День чи два
-
Взагалі не було такого статусу (кожен день перевіряв кабінет). Submitted та через 2,5 тижня номінація.
-
Всього процес отримання номінації у мене зайняв 2,5 тижні. Це було у жовтні
-
Доброго дня! Питання до тих хто вже отримав номінацію по AOS. Чи довго пройшло часу від статусу Application Assigned for Assessment до отримання номінації? ) Буду вдячна за відповідь 🙏
-
тут хтось цікавився: Запрацювала є-запис консульство Торонто. Треба авторизуватися з КЕП або ДІЯ. Зараз є часи запису на наступний тиждень
-
Ви не одні))
-
В калькуляторе баллов написано, что за каждую зарплату определенное количество баллов, вплоть до минимальной. И не слова о том, что нельзя подаваться, если зарплата меньше определенной суммы
-
Наче Остап писав, що можна
-
Здравствуйте. Подскажите если я подалась на федеральный этап, могу ли я на неделю слетать заграницу? Или это отчитываться потом надо будет?
-
Фух! Дякую Юля! То ми вже завірили і тут параноя взяла свое)
-
Так може , там написано на формі самій що може бути нотаріус чи commissioner of oath
-
Люди добрі, я заплуталась! Чи може IMM0191 канадського родича завіряти commissioner of oath чи тільки нотаріус?
-
Все правильно, после того как вы все оплатили и подали апликацию, ждёте на почту письмо запрос на биометрию. На этом письме уже будет номер присвоенный вашей аппликации и только с ним вы можете получить апоитмент в Сервис Канада и по номеру вашей аппликации они отправят биометрию в IRCC. По другому никак, я уже пробовала)
-
ну оно теж саме go.mfa.gov.ua/
-
Можна посилання будь ласка?
-
Запрацювала є-запис консульство Торонто. Треба авторизуватися з КЕП або ДІЯ. Зараз є часи запису на наступний тиждень
-
Дякую 🤗
12 Jan 2024, 17:45
22744/452251
about a minute ago