PR CUAET
-
Так, власне питання полягало в тому, чи можна працювати в мед закладі. Мені на нього відповіла Богдана, спасибі. Я отримала цей лист, безумовно. Чи мені зарахують я 2 місяці, котрі я пропрацювала за км на б домовленістю , отримуючи зарплату готівкою ?
-
Доброго дня, подаю аплікацію для бабусі. Я як внучка виступаю гарантом. Скажіть чи якісь специфічні докумнети додавали, чи може потрібно? Дохід якось вказували? Може хтось подавав якось так для старших ? Дякую
-
Так ті хто подавав літніх людей при дозапросі фінансових документів надавали свої фінанси замість апліканта. Але оскільки це не спонсорство то програма не вимагає щоб родич забезпечував фінансово. Більше того вам не можуть відмовити за фінансових причин, тобтоякщо у вас не має доходу
-
Скажіть будь ласка, чи є якісь ресурси з аналогами екзамену? Як для селпіп чи ielts, тільки для tef
-
Доброго дня шановні, підскажіть будь ласка скільки треба чикати після заповнення ріквесту в web form з приладу доповнення документів та пояснювального листа при особистій випадках , перегялядання неготивного рішення та ще чогось. Бо прийшов лист що вони отримали ці документи, але ж скіки чикати їх розглядання, е в когось досвід, дякую.
-
Справа в тому, що він не платить податки за мене жодні. Він мене не влаштував жодним чином, оскільки ми чекаєм OWP, щоб він оформив мене не як перекладача, а як мед асистента.
-
Привіт! Які верифікаційні питання питають при запиті тимчасового номеру заявки?
-
Того що суббота і вихідний