PR CUAET
-
Все ок, мы все люди - иногда ошибаемся 😀
-
А хтось подавав на продовження WP після 31 березня? Ви щось писали в letter of explanation?
-
Я ніби чув навпаки. Спочатку скан оригіналу (документ) , а потім переклад
-
Виглядає що відразу. Але на практиці ще точно ніхто не встиг попробувати
-
Я додаю також оригінал. Рідко, але по цьому бувають питання
-
Ще тільки реєстрація
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, маю таку ситуацію подала батькам на візитор візу з України ще в березні, біометрія теж в березні здана у Львові, далі ніякого руху немає. Маю намір відправити батьків в Молдову та подати нову заявку, питання: 1. Чи підійде для нової заявки здана у Львові біометрія (в кабінеті написано що біометрія дійсна 10 років) 2. Що робити з заявкою поданою з України? Чи може бути подано одночасно дві заявки? Чи це не зашкодить і не спричинить ще триваліший розгляд?
-
Просто переважно це нікому не потрібно. Але міграційні запам'ятати цього не забороняють
-
На федеральному етапі можна хоч 10 заявок
-
Як варіант просто зайти в свій експрес ентрі профільний просто подобавляти offer і повідповідати на всі питання так ніби вам вже дали закрити дозвіл на роботу саме до роботодавця саме по тому коду. І дивіться чи нарахує 50 балів. Якщо не рахує то як мінімум це варто пробувати
-
Ситуація виходить занадто рідкісна що реалістично знайти такі випадки десь на просторах інтернету. Тому що відкриті дозволи достатньо велика рідкість і країни які беруть участь в подібних програмах насправді всього штук 5-7. Відповідно щоб співпало що в когось був відкритий на роботу на того гравтодавця а потім ще й зробили собі закритий по одній з цих схем напевно що траплялося але щоб про це були якісь дані зовнішнього дуже сумніваюсь
-
А как насчет truck driver? Есть спрос?
-
На жаль так. Те що вони різко почали всім видавати на нових три роки на жаль не означає що це гарантія. Більше того по тих поліси які на мене керуються навіть немає чіткого визначення мають вони право давати нові три роки чи ні
-
Теоретично так. Але на практиці боюся щось точно сказати. Це надзвичайно рідкісне речі. За останні 15 років такий піар серед українців отримало троє людей
-
Так
-
Просто так отримати дозвіл на роботу в них на жаль вже немає можливості. Тому тут або отримання запрошення на роботу з LMIA, або французька на п'ятірки і вище. Або зовсім відчайдушний варіант з TRP.
-
Дякую за пояснення, виходить я ще на початку місяця могла реєструватись ))
-
У цій програмі не рахують кожен тиждень а рахують взагалі діапазон. Тобто якщо ви умовно від червня до травня попрацювали і назбирали 1560 годин то це один рік робочого досвіду. Більше того оскільки система не впізнає дні а працює лише з місяцями, ситуації коли ви почали працювати наприклад 30 червня вже з 1 травня вам зарахує рік. І якщо умовно 2 травня вас вибрали на подачу цей рік буде зараховуватися якщо є reasonable expectation of continued employment
-
Поки немає АОР більшість агентів не зможе або не захоче її знайти
-
Напишіть в приват. Краще почати з того щоб говорити трошки детальніше ваше особисту історію.
12 Jan 2024, 17:45
227782/444831
less than a minute ago