PR CUAET
-
Вітаю! Маю питання. Для EE, маю 3 роки закордонного досвіду, але у всіх 3 різних NOC’ах і кожна робота була по 12 місяців: 13201 13100 11202 Чи це буде рахуватися тільки як 1 рік у якійсь одній спеціальності? Чи цей досвід можна скомбінувати і отримати бали за 3 роки досвіду?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Від імені дитини. Можна через ваш або новий IRCC Account
-
Це заява і на візу і на ворк перміт разом - якщо вам треба і те і інше - тоді все ок
-
Тому якщо не подалися саме на подовження статусу то втратили його в липні, і пілся 90 днів (тобто в Жовтні) також втратили можливість його відновити
-
Бо подача на візу це зовсім окремо від продовження статусу
-
Ви кажете що статус закінчився в липні, але ви подавалися на візу нову. Я намагаюся уточнити чи подавалися саме на продовження статусу (ворк перміт, стаді перміт чи візитор перміт)
-
В Оттаві
-
Дорого вечора, підскажіть будь ласка україномовного нотаріуса в Оттаві.Дякую.
-
Так, нормально.
-
Все так. Якщо ЗП не вища середньої, то навіть не в балах справа, ваш job offer inelligible
-
Мені б вашу додзвонливість ))) Я 4 місяці додзвонитися не можу. По 5 раз пробую, на більше мене не хватає за раз - дуже нервуюся )))
-
Переважно AOR іде після completeness check. По ЕЕ буває автоматом. Там також часто на стандартні процеси зараз задіюють Шинук або початкові стадії недоАІ
-
Так
-
Після провінційної номінації - не мали би.
-
Вам нужно уведомить о смене адреса в провинцию и через web form ircc
-
Повідомьте про це ircc, щоб вам все приходило на нову адресу
-
Ідете в staples і кажете що вам потрібно фото для ПР. Вони друкують і фото і задню сторону. Коштує десь $21 з особи, вони все роблять і ставлять печатку, дата, який центр, адреса. Дописуєтє ім'я, прізвище і дату народження. Там же скануєте на 1 аркуші
-
Підкажіть, будь ласка, ми вже подались на федеральний етап, але зараз будемо переїжджати у інше житло, aor ще не отримали. Чи була у когось схожа ситуація і чи змінювали адресу у заявці? Дякую!
-
Ви в Едмонтон відправляли?
12 Jan 2024, 17:45
22783/428807
19 minutes ago