PR CUAET
-
Оу, це добре знати, дякую Саме ця форма не грузиться, з іншими не мала проблем 🤷♀️
-
Привіт. На компʼютері
-
Привіт! Підскажіть що робити в такій ситуації. Я отримала Provincial Nomination (Alberta)в кінці січня. Через місяць подалася на PR. Зараз перевірила, що строк номінації збігає через 7 днів (27го липня). Але PR я ще не отримала, його ж ще розглядають. З цим щось треба робити? Чи це нормальна ситуація і головне що на момент подачі він був дійсний?
-
Дуже вам дякую за відповідь!🌸
-
Привіт! Підскажіть що робити в такій ситуації. Я отримала Provincial Nomination в кінці січня. Через місяць подалася на PR. Зараз перевірила, що строк номінації збігає через 7 днів (27го липня). Але PR я ще не отримала, його ж ще розглядають. З цим щось треба робити? Чи це нормальна ситуація і головне що на момент подачі він був дійсний?
-
1. подойдет 2. рекомендовано отозвать через кризис форму 1ю. не навредит. 2я заявка из молдовы попадет в другой офис. я вообще отозвала 1ю анкету только после того, как была вклеена виза по 2й анкете. все надеялась, что 1я 5ти месячная анкета выстрелит раньше. наивная. 1я анкета из украины была без движения 5 мес и меня это заколебало. естесно, подавая 2ю анкету вы опять оплатите 100$. но это вообще не сумма, когда нужна виза. быстро рассматривают сейчас еще и в румынии
-
Все нормально. Вам номінація потрібна до подання на PR.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, форма, в якій вказується чоловік і діти, трохи не зрозуміла, там вказувати тільки дітей від 18 років і старше? Чи я щось не так зрозуміла ?
-
Мені анкета на Express entry видалась простішою ніж на CUAET
-
Доброго дня , поясніть як працюють GSt , на повітря і т.д. Ми приїхали в 2022 році з 2022 року не получали нічого , по помилці бухгалтера адже вона не подала наші доходи за попередні роки . Цього року я почала все це вникати, написала їм заповнену декларацію де вписали всі доходи свої чоловіка . І з листом проханням повернути гроші за попередній рік . Чоловік все окей вибиває в cra а в мене стоіть тільки одна виплата по всьому , менша чим в чоловіка , це + що в моєму акаунті ще 2 дітей . За повітря стоїть тільки 186 дол . Я не можу зрозуміти чи воно ще може змінитися чи як вони рахують ?
-
Мене питали імя, дату народження, емейл, адресу в Україні і тут. Більше не пам'ятаю..
-
Чек про оплату за фото обовʼязково прикріпляти?
-
Вітаю! Маю питання. Я подалася на ворк перміт 30 березня 2024, на даний момент час розгляду становить 109 днів, у мене зараз 112ий, я двічі заповнювала кризову форму а відповіді немає. Що робити? Дзвонити? Моїй мамі, якій заявку точно так само заповнювала я, але на день пізніше, вже місяць як прийшов новий з продовженням на три роки
-
Подавалась по гуманітарній 18.10 запитана біометрію через 3 тижні якщо не помиляюсь,здача біометріі 27.11,отримання апрувед 1 стейджу 01.12 4 запити протягом 5 місяців,28.05 уточнення даних,через 9 днів портал і 11.06 еСоРR. 14.07 отримання карток на всіх 3х.