PR CUAET
-
Люди, таке питання. В мене є знайома в Україні. Колись, років 15 назад вона мала PR на основі того, що чоловік її проживав в Канаді і зробив і їй. Побула вона в Канаді десь тиждень і повернулася. З чоловіком розвелася. Її донька зараз в Канаді, має громадянство. Чи можна якось відновити PR? Чи це нереально? Не знаю, чи правильну гілку вибрала для питання. Вибачте.
-
Якщо ви подавали декларації і вказали чоловіка як вашого сімейного партнера, то виплати приходять на сім'ю, не на людину. І ви можете подаватися на дитячі бенефіти, якщо вже є 18 місяців в Канаді
-
І я не знаю яка сума в вас стоїть, за кліматичні ?
-
Кліматичні залежать ще й від провінції. Чому стоять суми і там і там не зрозуміло. Правильне там, де розписано до кінця року. Спробуйте зателефонувати в CRA і побалакати з консультантом, нехай перевірить, чи всі доходи розписані за попередні роки ( потрібно і за 2021 і за 2022 ) .
-
Так в мене він є як сімейний партнер , тоді чому в мене Зара стоїть одна суму а в нього інша і в нього все розписано до кінця року а в мене тільки одна ? Не зрозуміло . Тобто якщо кліматичні зробили 210 дол що квартал в нього стоїть це на цілу сімю з 4 людей ?
-
Всем доброго викенда. Поспорил на ящик виски. Помогите разобраться плиз. Можно ли пересдать отдельно один или несколько предметов по силпип не полностью К примеру : Спикинг 4 остальное на 5 Хочется пересдать его на 5 За оф. Ссылку отдельное спасибо, если можно в личку, чтобы не флудить. Заранее благодарю и извините что потревожил в этот шикарный туманный субботний вечер.
-
Добрий вечір чи можна зараз зробити паспорт чоловікам ?
-
Так
-
В поясненні до форми 5406 написано що її треба заповнити на кожного члена сім'ї 18 років і більше. Тобто форми від імені дітей не треба заповнювати. Але треба вказувати своїх дітей і розділі де про це питають, коли заповнюєш форму на себе і на чоловіка/дружину. В тому прикладі де повернули, вона не вказала своїх дітей.