PR CUAET
-
-
Як її знайти?
-
Доброго ранку, підкажіть що потрібно вибрати тут якщо маєш 10 років школи і 4 коледжах. Маю диплом спеціаліста
-
Так, я з Вами повністю згодна. Але справа саме в тому, що люди цю форму розуміють по-іншому, думаючи, що не треба вносити дитину, якщо у неї статус PR або Citizen. Багато людей навіть не розуміють, для чого вони заповнюють цю форму. Ну і саме формулювання. Я його показала декільком носіям англійської мови і питала: "Як Ви це розумієте?" Всі, кому я показувала, розуміли неправильно. Навіть у нашому чаті хтось казав, що заповнював цю форму з консультантом і заповнювали неправильно.
-
Рік тому приїхала донька, не подала на перміт, зараз нам відмовили. Поставили штамп 6 міс. Подавати, я так розумію, ми повинні онлайн , але вже страхування медичного не буде?
-
Привіт! Хто вже самостійно подався на PR програму для воз’єднання сімей і може відповісти на пару запитань стосовно документів, які необхідно зібрати (переклади довідок, чи потрібні завірені дипломи, тощо) Буду їхати з України до батьків і подаватись на програму самостійно, хочу зрозуміти, які документи краще підготувати та перекласти тут? Напишіть мені, будь ласка, або маякніть тут, я напишу вам особисто)
-
Так тут справа не у рівні володінні мовою, а в спроможності розуміти формулювання в певному конексті. Звісно без контексту зрозуміти важко, бо людина яка не бачить перед собою форму і не розуміє що на кожного члена сімʼї створюється свій дублікат форми ніколи цю вимогу правильно не зрозуміє. Я погоджуюсь що варто було додати щось типу be sure to include all your relatives and children in your own copy of the form despite their age or citizenship. І 90% помилок би відпало. Ну а для консультанта то взагалі немає виправдань, може вони не ліцензовані, вперше то роблять 😅
-
Спасибо.я почему спрашиваю это ехать в соседний город на личную подачу 2.5 часа в одну сторону и забирать лично почтой не отправляют...это если сделают в Монреале .я им ещё не писал а может сделать справку консульства где-нибудь в Торонто или Ванкувере а мы живём в Квебек сити и только личная подача
-
Добрый день, видела что многие спрашивали о примерах писем поддержки,получении справки о несудимости и др. Я в апреле подалась на ПР, подавалась вместе с иммиграционным консультантом, на сегодня только сдала биометрию и больше новостей нет( получу ли ПР на сегодня не знаю) , но если кому то подходят советы от того чьи дела обстоят таким образом с радостью поделюсь всем чем смогу, пишите в ЛС
-
Я би робила, бо в сумі виходить більше 6 місяців. Думаю, краще заморочитися зараз, ніж потім мати лише 30 днів на цю "мороку". Але це лише мій погляд, бо досвід показує, що невідомо, що захоче офіцер.
-
А теперь подумайте, что Вам придется сделать, сколько потратить времени, сил, денег, если офицер запросит справку и даст на это только 30 дней? И при не выполнении этого условия - отказ в рассмотрении заявления. Это просто две чаши весов - выбирайте 😊