Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t487712227T Offline
    t487712227T Offline
    Polina Dzhura
    wrote on last edited by
    11апреля; запрос на биометрию 7 мая; 4 июня биометрия сдана. Теперь тишина) Просто те же письма поддержки, если кому то нужно мне не жалко поделиться в личку тем, что мне писали. Вдруг кому-то поможет как пример) ну и вообще всем тем что знаю до этого момента.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Польскую справку Вы получаете почтой, отправляете на адрес Министерства в Варшаве заявку. У меня весь процесс занял около 2 месяцев. На сайте консульства Польши в Монреале написано, что консульство справки не даёт. Если хотите, можем завтра созвониться и посмотреть на сайте всю информацию. Просто у меня польский свободный, я переводчик, и читаю в оригинале. А по срокам смотрите: Вы пишете историю поездок, и офицер может просто приплюсовать, получится больше 6 месяцев. Если нужно уточнить информацию - можете писать в приват, договоримся по времени.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    На цьому сайті є приклади. Це щоб розуміти переклад. Самі в мові можете звичайно вживати, але враховуючи що середній рівень володіння мовою в Канаді це апер інтермідіет, ви можете зіштовхнутися з тим, що половина ваших співрозмовників після ваших thus i hence підуть в сад гуглити переклад того що ви сказали. Будьте простіше😄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    thus - Translation into Ukrainian - examples English | Reverso Context context.reverso.net/translation/english-ukrainian/thus
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    Ще цей сайт гляньте. Вводите слово, і вам даються відео з місця, де це слово вжите в реченні. Щоб перейти до наступного відео, клікаєте на стрілочку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    Thus | 26930 pronunciations of Thus in English youglish.com/pronounce/Thus/english
    1 Reply Last reply
    0
  • t923386876T Offline
    t923386876T Offline
    Anastasiia Konovalenko
    wrote on last edited by
    Працювала бухгалтером тут, освіта з дому така ж
    1 Reply Last reply
    0
  • t923386876T Offline
    t923386876T Offline
    Anastasiia Konovalenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановні Підскажіть будь ласка загальне питання Якщо є досвід в BC більше року чи можна податися в інший провінції на ПР. Бо з роботи звільнили, не знаю тепер що робити далі, готова до розгляду любих кейсів- головне продовжити документи
    1 Reply Last reply
    0
  • t907983961T Offline
    t907983961T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    Если у вас вопрос с затягиванием подачи, я бы подала на справку не хватающую и подала и загрузила апликацию, как будет готова справка добавить ее через форму, т.к все равно почти месяц ждать до био, и неизвестно сколько до первого апрува.. успеете чправку добавить...
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    @OstapBosak
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Я подавалась месяц назад но пока ответа нет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    Ем…. Це дуже, дуже прості слова !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    На тому що кругом повно людей у яких рівень англ нижче середнього. Чи ви цього не помічали? Ми в країні емігрантів. Тут потрібно мати добрий рівень, але спілкуватися просто, не використовуючи всі відомі вам конструкції з точки зору банальної ерудиції. Те саме в ессе на ielts. Важливий чіткий виклад думки, а не слова з енциклопедії, які ніхто не розуміє.
    1 Reply Last reply
    0
  • t431368402T Offline
    t431368402T Offline
    Natalia Dumbova
    wrote on last edited by
    Я подалась неделю назад, жду ответ. Я думаю что шансы есть - заявку приняли, она засабмитилась, письмо что текущий статус действует пол года - пришло. (Про него выше писали).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    Хто сказав вживати слова hence and thus через слово? Це група для рекомендацій по здачі тесту CELPIP. Ви на скільки здали ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    До того ж могла змінитися зовнішність : колір волосся, стрижка тощо
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Tak Правила - фото на картки має бути не старша за 12 місяців На номінацію чи фед ви могли податися іноді і раніше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    Скільки разів за останній місяуь ви їх чули в мові або вживали самі? Я точно ні разу. Може десь в науковому відео на ютюбі раз чула. Не за місяць, а за рік. Не чула і не вживала. Хоча знаю, вмію і можу. В українській мові ми також багато чого знаємо, але це не означає вживати все підряд. Мова це знаряддя. Знати бажано чим більше тим краще. але головне це те, що вас повинні легко розуміти. Людина яка через слово вживає thus або hence звучить смішно. Це потрібно пояснювати людям які вчать мову. Знати треба все, використовувати дуже вибірково. Слухайте як розмовляють носії мови навколо вас, які слова вживають, а які ви бачили тільки в підручниках.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    worker
    1 Reply Last reply
    0
  • t530870653T Offline
    t530870653T Offline
    Galina Basteeva
    wrote on last edited by
    Доброго дня, зараз заповнюю заявку для батьків, підкажіть будь ласка, в графі статус писати як в візі? В візі у мами статус візітор, але в неї є ворк перміти та вона працює ...то мабуть тоді воркер потрібно зазначати?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags