PR CUAET
-
Thus | 26930 pronunciations of Thus in English youglish.com/pronounce/Thus/english
-
Працювала бухгалтером тут, освіта з дому така ж
-
Доброго дня шановні Підскажіть будь ласка загальне питання Якщо є досвід в BC більше року чи можна податися в інший провінції на ПР. Бо з роботи звільнили, не знаю тепер що робити далі, готова до розгляду любих кейсів- головне продовжити документи
-
Если у вас вопрос с затягиванием подачи, я бы подала на справку не хватающую и подала и загрузила апликацию, как будет готова справка добавить ее через форму, т.к все равно почти месяц ждать до био, и неизвестно сколько до первого апрува.. успеете чправку добавить...
-
Ем…. Це дуже, дуже прості слова !
-
На тому що кругом повно людей у яких рівень англ нижче середнього. Чи ви цього не помічали? Ми в країні емігрантів. Тут потрібно мати добрий рівень, але спілкуватися просто, не використовуючи всі відомі вам конструкції з точки зору банальної ерудиції. Те саме в ессе на ielts. Важливий чіткий виклад думки, а не слова з енциклопедії, які ніхто не розуміє.
-
Я подалась неделю назад, жду ответ. Я думаю что шансы есть - заявку приняли, она засабмитилась, письмо что текущий статус действует пол года - пришло. (Про него выше писали).
-
Хто сказав вживати слова hence and thus через слово? Це група для рекомендацій по здачі тесту CELPIP. Ви на скільки здали ?
-
До того ж могла змінитися зовнішність : колір волосся, стрижка тощо
-
Tak Правила - фото на картки має бути не старша за 12 місяців На номінацію чи фед ви могли податися іноді і раніше
-
Скільки разів за останній місяуь ви їх чули в мові або вживали самі? Я точно ні разу. Може десь в науковому відео на ютюбі раз чула. Не за місяць, а за рік. Не чула і не вживала. Хоча знаю, вмію і можу. В українській мові ми також багато чого знаємо, але це не означає вживати все підряд. Мова це знаряддя. Знати бажано чим більше тим краще. але головне це те, що вас повинні легко розуміти. Людина яка через слово вживає thus або hence звучить смішно. Це потрібно пояснювати людям які вчать мову. Знати треба все, використовувати дуже вибірково. Слухайте як розмовляють носії мови навколо вас, які слова вживають, а які ви бачили тільки в підручниках.
-
worker
-
Доброго дня, зараз заповнюю заявку для батьків, підкажіть будь ласка, в графі статус писати як в візі? В візі у мами статус візітор, але в неї є ворк перміти та вона працює ...то мабуть тоді воркер потрібно зазначати?
-
Я конкретно celpip не здавала. Було питання про linking words я кинула декілька посилань які можуть бути корисними і де лексика дається в контексті.
-
Якщо здавати цей тест на достойний бал, то ці слова вживати просто обов’язково, це 💯 відомий факт. І взагалі не важливо , чи хтось буде вживати це в розмові з кимось колись. Цей тест має мало спільного з життям . Є правила і рекомендації, як підвищити свій бал. Sophisticated words, так званий Queen’s language - це точно великий бонус , як в розмовній, так і в письмовій частині