PR CUAET
-
Коли вам дають апрувед,вам приходить лист на який ви повинні відповісти і там в ньому є уточнюючі питання. Відповісти ви повинні протягом 7 днів на зазаначену в листі адресу
-
Доброго дня! Я що означає уточнення даних?🤔 Дякую!
-
Товарищи😊 Помощь нужна, если не затруднит нужно выбрать Евгению Ерохину 😎 Огромное спасибо 💥 Click! 🎗
-
Товарищи🙂 Необходима маленькая помощь, если не сложно нужно выбрать Евгению Ерохину 🙂 Огромное спасибо 🌏 Click! 🌇
-
Я питала ще НЕ украінців. Казали, що бояться виізжати. Один, що довго чекав, звернувся до лоєра (адвоката) і поіхав. Я не зможу чекати пів року. Доведеться самій перевірити (( Але трохи почекаю. Якщо скасують і аплікацвю і вп, то заїду як візітор. У мене є віза, ліз на квартиру і дитина в школі. Сумніваюся що не впустять.
-
Нам приходим два тижні тому,але тільки адресу уточнювали🤔
-
Спасибо за подсказку
-
Спасибо огромное. Вы мне очень помогли
-
youtu.be/oVYVQcxG-kI?si=xnKnU_GCWVs7ujyd
-
Насчет адресов
-
IMM5669 есть подсказки как заполнять форму?
-
Он не пропустил форму 5669😅
-
Конечно у меня есть сбережения и письма поддержки просила от потенциальных работодателей , они ждут когда моя дочь подрастёт и готовы взять меня на работу ( я балерина /преподаватель балета)
-
форми стандартні для більшості програм
-
Бо особисто робила чоловікові копії і були ще копії інших віз то ті копії що не стосуються візи Канади вони повернули а взяли лише де віза Канади і штампи перетину кордону .