PR CUAET
-
форми стандартні для більшості програм
-
Бо особисто робила чоловікові копії і були ще копії інших віз то ті копії що не стосуються візи Канади вони повернули а взяли лише де віза Канади і штампи перетину кордону .
-
я користувався також цим відео: youtu.be/8Jytuf1AhWk?si=1Q4ql-a7_C1wyfsL ваша форма - 28.08 хв
-
Доброго дня. В закордонному паспорті робите ксерокопію першої сторінки і ті сторінки де у вас віза і там де штампи перетину кордону. Для консульства важливо бачити як ви перетнули кордон та на яких підставах ви сюди влетіли!
-
-
У нас така ситуація з 19 червня. Минулого понеділка дзвонили в IRCC. Людина яка відповідала, сказала що все в порядку, треба набратися терпіння і чекати. Але чому затримка він пояснити не міг. До того ж зараз час відпусток. Тут нічого не вдієш і ніяк нічого не прискориш.Чекаємо.
-
Я переслала. Напишіть автору
-
Всім привіт! Хтось знає де є лінк на YouTube як правильно заповнити заяву на новий воркперміт після 31 Березня по CUATE? Не знайшов в закріплених. Буду вдячний за лінк. Дякую )
-
Кто то ранее писал, что в США иммиграционная политика лучше чем в Канаде . Так вот, это очень большое заблуждение. Люди десятилетиями живут нелегалами без каких либо надежд получить легальный статус. В Канаде же огромные возможности получить PR, пусть даже их 1500 , но для каждого есть возможность подобрать что то подходящее. Чтобы привезти брата , мне, как гражданке сша надо 17 лет .