PR CUAET
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, когда слоты в Торонто?
-
Там ворк перміт. Тобто це в Канаді
-
Дякую, але чому вони це як два окремих пункти зазначають? Копія підтвердження адреси проживання та підтвердження адреси реєстрації? Якщо це наче у одному Витягу все знаходиться
-
Да. Writing/ speaking 6, listening-4 , reading 5
-
В заявку ничего не добавить она не кликабельна, через веб форму если есть номер заявки
-
Дублювати не треба.
-
А якщо 18 місяців було пів року тому і ми лише зараз подамося, вони виплатять ретроспективно за січень-липень? Дякую ❤️
-
У полі Visa Office вкажіть країну й місто VFS (куди ви подавали паспорт на вклейку)
-
Вказати, коли ви подавалися на одну із вищезазначених віз і за якої причини
-
Допоможіть, що від мене хочуть?
-
Щодо причини - я думаю, CUAET (але може хто порадить кращу причину)
-
Дякую
-
Это дозапрос? По какой программе?
-
У мене так написано
-
Я маю на увазі у вас був дозапит нещодавно, це означає що у вас офіс Етобіко і це останній степ перед порталом, тож хотів запитати ваш таймлайн)
-
Я поділюся, хай вже отримаю pr :)
-
Скажіть будь ласка, я правильно розумію, що на одну дитину від 6 років максимальна Childs benefits це 547 доларів в Онтаріо? (родина мама плюс дитина)
-
Коли я подаю заяву на постійне проживання онлайн за програмою провінційного номінанта (PNP) без використання Express Entry, які вимоги до фотографії? Чи потрібно мені зробити фото на папері, написати на звороті ім'я, дату народження та дату зйомки, а потім відсканувати його у формат PDF і завантажити? Чи мені потрібна цифрова фотографія, на звороті якої я напишу інформацію, відсканую тільки зворотній бік з написами і потім об'єднаю цифрову фотографію з цим сканом, щоб завантажити в заяву?
-
Це про копії візи було, нічого не написано, я читала уважно, тому паспорт подала за 15 хв, а люди ходили робили копії та чекали потім по 2 години свою чергу😊
-
Я вам про копії віз відповіла
12 Jan 2024, 17:45
228217/474652
18 days ago