PR CUAET
-
У мене так написано
-
Я маю на увазі у вас був дозапит нещодавно, це означає що у вас офіс Етобіко і це останній степ перед порталом, тож хотів запитати ваш таймлайн)
-
Я поділюся, хай вже отримаю pr :)
-
Скажіть будь ласка, я правильно розумію, що на одну дитину від 6 років максимальна Childs benefits це 547 доларів в Онтаріо? (родина мама плюс дитина)
-
Коли я подаю заяву на постійне проживання онлайн за програмою провінційного номінанта (PNP) без використання Express Entry, які вимоги до фотографії? Чи потрібно мені зробити фото на папері, написати на звороті ім'я, дату народження та дату зйомки, а потім відсканувати його у формат PDF і завантажити? Чи мені потрібна цифрова фотографія, на звороті якої я напишу інформацію, відсканую тільки зворотній бік з написами і потім об'єднаю цифрову фотографію з цим сканом, щоб завантажити в заяву?
-
Це про копії візи було, нічого не написано, я читала уважно, тому паспорт подала за 15 хв, а люди ходили робили копії та чекали потім по 2 години свою чергу😊
-
Я вам про копії віз відповіла
-
Внутрішній паспорт за наявності?
-
Добрий день. Чи можна ще отримати ворк перміт у аеропорту, якщо заїхати до 31 липня? Тато отримав апрув візи тільки 3 липня, листа для воркперміту не було, тільки те, що він може отримати ворк перміт лише якщо заїде до 31 липня
-
Добрий день, а підкажіть якщо слот на виготовлення паспорту дитині в Торонто а проживаю в провінції Нью Брансвік вони приймуть мене?
-
Ну, мені для письма на 9 вистачило ні разу не використати жодне з цих слів. Підозрюю, що якби ще трохи потренувалася, то й на 10 (що дає найвищий бал, як і 11-12) без цих слів би теж обійшлася
-
Ну ось за це додаткові бали і додають . Я написала на 12.
-
Прошу підписати петицію до Кабінету Міністрів України ❗️ Розблокувати видачу документів чоловікам 26-60 років в ДП «Документ» закордоном Скажу честно, наврядчи це вирішить проблему, але ми зможемо привернути увагу ЗМІ та у випадку успішного збору отримаємо офіційну відповідь від уряду, яку зможемо використовувати потім для спілкування з міграційними службами країн, отримувати прихисток та "сірі" паспорти. Це займає 1 хв, авторизуватись через Bank ID або Дію. Всього 25 000 підписів. Поширюйте, просіть підписати друзів та родичів. Дякую!
-
Хтось стикався з такою ситуацією що на фед етапі заявка повернулася на дозапит ( status: returned) і з моменту першої подачі вартість послуг зросла. Треба різницю доплачувати, якщо так, то як? Бо на сайті де сплата тільки фіксовані суми.
-
А ні, брешу, бо "so" в мене слово-паразит. Без нього не вмію взагалі жити. Інші ж ті слова ніколи не використовую Але so використовують усі, навіть новачки. Інші ж слова зі вказаних вище взагалі не використовую ніколи. Вони мені не до вподоби
-
Якщо хтось шукає вчителя англійської у Ванкувері, то рекомендую
-
www.instagram.com/m.onedancehub?igsh=eHJ4OXllcnN4bHZ2
-
Дяк 🙏🏻
-
Тоже интересует этот вопрос 🤔
-
А где на их сайте можно найти информацию что они не выдают паспорта мужчинам от 26и лет?
12 Jan 2024, 17:45
Post 228230 of 412098
34 minutes ago