PR CUAET
-
Ми робили full refund та при переподачі платили по новій
-
Доброго дня, чи Вам щось відповіди по цьому питанню?
-
Можете будь ласка написати причину повернення?
-
Ні, там буде пункт «не знаю номеру заявки». Я його вибрала Там питають ще UCI, імʼя, дату народження
-
А ви дізнавались тимчасовий номер заявки перед відправкою форми?
-
Нічого, нажаль… але я також збираюся все завести на доларову картку Приват, спробую спочатку невелику суму, щоб перевірити чи вийде перекинути на канадську TD. Моно в мене немає, можливо знадобиться зробити. Але я переживаю, щоб CRA не почали питання задавати, тому що якщо показати Канаді, що продаж майна відбувся цього року, то вони більше 50% своїх таксів накладуть. Так мені сказав один бухгалтер... Якось так
-
Через веб форму відправити. Я відправляла дві, бо знайшла помилки Вони сказали, що відправили їх у той самий офіс, де моя заявка та присвоїли тимчасовий номер, якщо я ще щось хочу відправити
-
5 банківських днів
-
Скажіть будь-ласка, а де вказано що потрібно свідоцтво про народження? на офіційному сайті в переліку документів, з яких потрібні копії, немає св-ва про народження..
-
Ні, того і місця собі не знаходжу Подалася рівно місяць назад…
-
Дякую! Ви вже отримали AOR?
-
Поясніть ще раз за CRA, будьласка
-
Я ще помітила, що роботи та місця проживання вказувала починаючи з тих, що зараз А travel history з першої подорожі до останньої…
-
Можно мені будь ласка
-
Поясніть, які 50%? Ми хочемо гроші завезти готівкою і маємо переклад купівлі продажу. Лиш не знаю, чи попередньо десь маю про це писати
-
Так
-
Те саме зараз в мене, знайшла помилку і тепер не знаходжу собі місця.
-
Вітаю , підкажіть як вирішити таку ситуацію : батьки хочуть податися через доньку , але мають 3 дітей 16 18 і 20 років над якими мають офіційне опікунство але не всиновленні і не мають кровного звʼязку з цими дітьми, чи можна їх подати разом з батьками? @OstapBosak
-
А можете, будь ласка, підказати, ви відправляли форму тут? secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Всім привіт. В мене питання по формі де потрібно заповнювати про дітей це ніби 5406. Якщо дітей немає не в мене , не в чоловіка, залишати пусті поля чи треба вписати щось по типу N/A?
12 Jan 2024, 17:45
228258/437102
2 minutes ago