PR CUAET
-
www.treaty-accord.gc.ca/text-texte.aspx?lang=eng&id=102414
-
Всім вітання. Хто подавався на ПР через Rural Renewal stream в Альберті? Поділіться списком документів, які потрібно зібрати. Що це за лист від міста? Я шукаю сама в інеті інфу, але маю деякі питання, на які трохи важко мені знайти відповіді.
-
У меня был такой же вопрос. Звонили в CRA уточняли что они под этим вопросом подразумевают. Ответ был, действительно ли Вы состоите в браке с этим человеком на данный момент.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо український паперовий паспорт немає терміну завершення, яку дату ви вписували ?
-
📌 20 ПРИЧИН ЇЗДИТИ НА ВЕЛОСИПЕДІ: 1) Велосипедом можна дістатися будь-куди 2) Під час їзди виділяється ендорфін - гормон щастя 3) Далі їдеш – менше важиш 4) Велопоїздки зміцнюють імунітет 5) Серцево судинні хвороби рідше трапляються у велосипедистів 6) Велосипед прочищає мізки і дозволяє позбутись стресу 7) Люди, які катаються на велосипеді регулярно, працюють більш продуктивно 8 ) Стабілізується рівень цукру в крові 10) Тренування на велосипеді – надзвичайно ефективні 11) Велосипед подовжує молодість 12) Це вірний спосіб полюбити тренування 13) Їзда на велосипеді допоможе нормалізувати тиск навіть гіпертонікам 14) Велосипед – це медитація 15) Ви можете заслужено потішити себе смаколиками після їзди 16) Велоїзда дарує солодкий сон 17) Це найкращий спосіб прокинутись вранці. 18) У велосипедистів шикарні ноги. 19) Багато друзів-однодумців 20) Навіть без вищеперерахованого, велосипед - це кайф!!!
-
а навіщо купляти? скачуєте безкоштовну версію на мак чи віндовс і підписуєте
-
Я писала 01/01/3000, десь в інструкції так було, вже не памʼятаю де саме. Але здається тут в чаті скидали скріншот.