PR CUAET
-
До заяви додаються: попередній паспорт, який підлягає обміну (якщо паспорт оформлюється не вперше); внутрішній паспорт у вигляді книжечки (за наявності); або ID-карта (за наявності); документ, що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном (за наявності); довідка про реєстрацію місця проживання в Україні / довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи (за наявності); довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП; за наявності). canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Доброго вечора!Знаю що не по темі але оскільки тут є люди з Квебек-сіті,можливо хтось скаже що означають надувні розові карапузи?
-
Доброго дня!
-
А на ней можно только читать но не редактировать, такая компания с гнильцой это адобе, недавно нужно было подписывать формы под апостить, так пришлось free trial покупать
-
ми не встигли подати заяку на подовження до 31 березня, але хочемо подовжити наш вiдкритий ВП будь яким чином, але не через программу LMIA
-
А чи є вже позитивне рішення ?
-
питання наступне. Я дiзналася, що подовжити ворк пермiт можна до 31 липня тим, хто прибув до Канади ще в минулoму роцi. Я зараз буду займатися подовженням вп. Але !!! 29 липня у мене квиток на лiтак до Украiни. чи можна буде в перiод отримання вiдповiдi бути не в Канадi?
-
Гх-м... Пане Михайло, вам вдалося отримати довідку про відсутність судимості із Чехії поштою? Без візиту у чеське консульство?! А що, так можна було?! Чи не поділитися ви інструкцією, бо моїй родині також потрібна довідка із Чехії, а найближче консульство далеченько. Хоча, по мірках Канади, 300км може і не далеко. Але якщо це можна зробити поштою, то це дуже спростить шлях.