PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, чи будуть слоти завтра у вівторок у Торонто? Минулого вівторка не було, на сайті консульства нема ніяких обʼяв щодо слотів. Як дізнатися? Секретна інформація ))
-
Дякую!
-
ЕДМОНТОН ❗️ 🚗 Заправка кондиціонера авто Якщо у вас є хоч один із цих пунктів? ⛔️ Купили вживаний автомобіль ⛔️ Не достатньо охолоджує ⛔️ Тепле повітря замість холодного ⛔️ Помітна втрата холодоагенту ⚠️ Час для заправки кондиціонера 🤔 Мобільний сервіс допоможе: ▶️ 24/7 по Edmonton ▶️ сертифікований спеціаліст ▶️ ми розмовляємо: English/Ukrainian/Russian www.facebook.com/profile.php?id=61558732734606 Oleksii Mobile A/C recharge тел.: 825 777 01 08 email: [email protected]
-
Дякую!
-
Сейчас дают АОР первым числам Апреля
-
Всім привіт. Мене звати Ірина Атаманчук. Я ліцензований імміграційний консультант R712265. Практикую більше 5 років у наступних напрямках - усіх федеральних програм - провінційних (окрім Саскачеван і Квебек), - тимчасових віз (студентська, робоча віза та візитерська) - LMIA процес, -бізнес імміграція -гуманітарна програма. 647-504-1746 (WhatsApp) [email protected] www.ataimmigration.com/select-your-consultation Буду рада допомогти !
-
Якщо не помиляюсь то була жінка військового, в якого фізично не може бути можливості зʼїздити здати щось, бо він на службі. Звісно для випадків коли це не військовий, на гуманітарне виключення розраховувати пусте, бо всі інші чоловіки все здають, чому робити комусь виключення?
-
Справа не в демократії. А в тому що це loophole. Поясню: ваш депендант не здає медицину і біометрію, ви просите виключення і вам дають ПР. Далі цей депендант має повне право проситись в Канаду, бо його ж сімʼя тут. І Канада або дає людині з inadmissibility вʼїзд, що неправильно, або розлучає сімʼю, що теж не відповідає їх цінностям. Тому так.
-
І мене додайте будь даска
-
логика такова: канада не разделяет/разлучает семьи. сегодня член семьи не иммигрирует по каким-то причинам, а завтра решит иммигрировать. вот и нужно убедиться, что неиммигрирующий член семьи admissible в канаду. не сдал биометрию?- никто не иммигрирует, вся семья вместе. сдал? часть семьи едет, а ты потом, опять же, вся семья вместе