PR CUAET
-
Спасибо большое. А там сообщения появляются только с момента добавления в группу? Там нельзя посмотреть историю?
-
а як знайти таку ж групу тільки April 2024 EE?
-
Хотіла ще спитати, може хтось із цим стикався і може мені допомогти Я міняла український паспорт на айді картку в польщі і виявилося, що я не можу зробити витяг свого місця проживання, так як я з оккупованої території з луганська Ходила питати до консульства, що мені робити чи можна зробити мені якійсь документ і мені скзали, що в чіпі мого айдті вся інформація є, але для того, щоб зробити закордонний паспорт, потрібна копія місця проживання Якщо я маю довідку переселенця та реєстрацію проживання в Києві, то це ж не буде проблемою? Буду вдячна за допомогу!✨
-
Чи є хто у групі кого відібрали останній раз по Tech Path Way у провінції Альберта, який у вас був бал у профілі Express Entry?
-
Добрый день, прошу совета. У меня есть reference letter от работодателя за почти год опыта работы удалённого но фултайм (35 часов в нелелю). Однако по каким-то немыслимым даже для меня самой причинам я не указала этот опыт работы при подаче на куаэт (я фрилансер, художник-дизайнер и последние 8 лет перед Канадой работала на себя без фопа с частными заказчиками, потому эти 8 лет указала как household 🤦♀️). Могу ли я этот опыт подать в заявку на ЕЕ? И написать в explanation letter какое-то внятное объяснение разночтению с анкетой Куаэт? А так же я оплату за эту работу никак не отображала при подаче налогов. Оплата получена до приезда в Канаду, но когда первый раз заполняли бумаги у бухгалтера, нас попросили информацию про пару предыдущих лет до приезда в Канаду. Это вообще как-то влияет или эти вопросы были скорее для бухгалтера, а не для сра? @OstapBosak сможете подсказать? Не хочется попасть под мисрепрезентейшн... Я ранее рассматривала ПР через БС ПНП и там мне этот год опыта ничего не даёт, я его и не клеймила, как мне посоветовала имиграционный консультант, но в свете выборок по СЕС есть шанс пройти по ЕЕ, а тут уже этот опыт может сыграть важную роль.
-
Я не знаю, какой это был сектор. Я не помню, чтоб в заявке это спрашивали.
-
Спасибо
-
Торонто
-
1. Так. Вписувати весь досвід (клеймите бали - work experience, не клеймите - personal history). В LoE пишете чому не вказали в КУАЕТ 2. ІРСС може перевірити якщо буде deep check. Але таке буває не часто. Тим не менш ви маєте мати пейстаби за роботу окрім reference letter щоб довести стаж (якщо клеймили бали). Особливо це акту для т.зв. ФОП чи самозайнятих
-
chat.whatsapp.com/KtxTohk2EQT5SFKkfejuhr Знаю только для non EE
-
Чим більше балів тим більше шансів отримати ІтА Вам треба довести роботу самозайнятості : оплата стабільна, референс листи від клієнтів/роьотодавців, податки IRCC треба зрозуміти ви працювали і отримувала за це зп
-
chat.whatsapp.com/DjK798vQvqqG9EwCiSXa5n
-
А можно лінк для June 2024 non express entry