PR CUAET
-
Це як?
-
Это после получения approved in principle ? Или с момента подачи
-
Да вот тоже столько ждём
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, может кто в курсе, если отправлять документы почтой для справки о несудимости. В Мани ордер что указывать в назначении платежа ( получатель платежа)
-
Ми чекаємо з серпня…сестра з липня…таке враження, що вони у другій половині року перестали будь-що робити по заявкам. По нашій заявці статус той самий починаючи з жовтня. Тобто третій місяць. Можливо якісь процеси йдуть на фоні, але останній раз відмітка в жовті була ще, виглядає як відсутність динаміки. І при цьому все добре, просто це довго. Оператор в колл центрі сказав, що можуть іти якісь процеси в без відміток у справі. Хоча я знаю люди за 3-4 місяці отримували ПР по гуманітарній програмі в кінці 2022 - на початку 2023… Які стадії пройдені, які не пройдені можна дізнатись зателефонувавши в імміграційну. Після автовідповідача який говорить стандартну інфо про заявку, можна перейти до оператора та запитати про те, які стадії заявки пройдені. Але це ніяк не прискорює процес:( просто щоб знати….
-
Ми в схожій були ситуації (Онтаріо,рік,дитина канадець) На мій погляд смішно аргументувати,що я не можу отримати пр по економічній бо живу в «поганій провінції» .Це нікого тут не обходить (Якшо ти молодий і здоровий) Якшо для вас чи когось складно вивчити англ/франц ,працювати на потрібні роботі і бла бла бла і пройти по програмі звичайні ,то ви потенційно не дуже корисний іммігрант і на це місце буде більш корисніший. П.С не хейт , якби було все так класно ,ми б теж на неї подались
-
Підскажіть, які є приблизно шанси по гуманітарній програмі, якщо дитина народилась в Канаді, ми живемо і працюємо в Квебеку (Монреаль) і з французьким складно, пройти по програмам на пр тут дуже складно. В Канаді більше ніж 1,5 роки. За Ваші відповіді дякую❤️