PR CUAET
-
тоді на 13 серпня не варто покладати надій....в них вже є 446 людей, кто вже заповнив цю форму....і поки вони їх не опрацюють - навряд чи відкриють можливість подаватися
-
Ребята, поделитесь пожалуйста компаниями в которых вы работаете в AB :) Год пытаюсь что-то найти, все без успешно... Может попробую таргетно по аплаится)))
-
ви хочете заповнити першу форму з 6 питань, правильно? ви її щє не заповнювали?
-
Если бы я знал 🥲
-
Доброго дня, це все залежить від місця від якого подаетесь, наше місто Медісін Хет, на його прикладі можу скинути сайт міста, де по кроках розписано, і дуже чітко пояснено. Думаю в інших маленьких містах, умови +- схожі, головне, щоб ці міста брали участь у програмі Rural Renewal. Це також можна перевірити на офіційному сайті Альберти. www.medicinehat.ca/en/southeast-alberta-immigration-rural-renewal.aspx
-
може питання в резюме?
-
Наверное я не умею искать работу =) Год отработал в Торонто, переехал в Едмонтон и ничего не могу найти (более 1к резюме разослал). Хорошо что хоть есть контракт с Америкой, что для ПР явно не поможет :D
-
Граю більше 20 років. Знаю всі нюанси. Але ще так і не виграла )) Лотерея тому так і називається - лотерея. Ніяких гарантій ))
-
21234
-
AOS - не варіант для Вас?
-
Доброго всім дня! Сьогодні хтось отримував AOR? Якщо так, то яка була у вас дата подачі?
-
мабуть, посилання на інші групи заборонені
-
якщо зовсім немає відгуків - швидше за все є проблема з резюме...але...з іншого боку, ви ж якось з цим резюме рік пропрацювали в Торонто
-
Можете пожалуйста переслать ссылку, она меня ведет на мертвый скрин =(
-
покажіть резюме колегам....або киньте в чатик по пошуку роботи...там люди швидко покажуть, що не так з резюме...і там багато айтішників сидить....от сюди вам web.telegram.org/a/#-1001955712971