PR CUAET
-
Наверное я не умею искать работу =) Год отработал в Торонто, переехал в Едмонтон и ничего не могу найти (более 1к резюме разослал). Хорошо что хоть есть контракт с Америкой, что для ПР явно не поможет :D
-
Граю більше 20 років. Знаю всі нюанси. Але ще так і не виграла )) Лотерея тому так і називається - лотерея. Ніяких гарантій ))
-
21234
-
AOS - не варіант для Вас?
-
Доброго всім дня! Сьогодні хтось отримував AOR? Якщо так, то яка була у вас дата подачі?
-
мабуть, посилання на інші групи заборонені
-
якщо зовсім немає відгуків - швидше за все є проблема з резюме...але...з іншого боку, ви ж якось з цим резюме рік пропрацювали в Торонто
-
Можете пожалуйста переслать ссылку, она меня ведет на мертвый скрин =(
-
покажіть резюме колегам....або киньте в чатик по пошуку роботи...там люди швидко покажуть, що не так з резюме...і там багато айтішників сидить....от сюди вам web.telegram.org/a/#-1001955712971
-
Доброго дня! Чи знаєте з якого часу ловити?
-
-
Можна через Приват банк, змінити номер телефону на канадский, я так робив "Дія підпис" спробуйте!
-
Дякую. Потрібно переклад всіх записів у квитку. Тобто увесь. Приписне релевантне тільки для юнаків 18-25 років. В 25 його треба змінити на військовий квиток. Якщо людині, бідповідно, більше 25 років, то переклад військового квитка або LOE чому його немає.
-
Всем привет. Кто как и мы ждет ответа по продлению (новому) ворк пермиту? Подались еще 18-ого февраля и до сих пор ничего. Наши пермиты истекают в апреле 2025. Вся жизнь и все решения привязанны к продлению/не продлению пермитов. Звонили, писали в IRCC, никакого результата. Да еще и в письме полученном от них при подаче написано, что мы имеем права работать по старым пермитам до 16-ого августа этого года. Не понятно можно ли работать после этой даты если ответа по продлению так и не получим. Вообщем, можно сойти с ума от неопределенности.