PR CUAET
-
покажіть резюме колегам....або киньте в чатик по пошуку роботи...там люди швидко покажуть, що не так з резюме...і там багато айтішників сидить....от сюди вам web.telegram.org/a/#-1001955712971
-
Доброго дня! Чи знаєте з якого часу ловити?
-
-
Можна через Приват банк, змінити номер телефону на канадский, я так робив "Дія підпис" спробуйте!
-
Дякую. Потрібно переклад всіх записів у квитку. Тобто увесь. Приписне релевантне тільки для юнаків 18-25 років. В 25 його треба змінити на військовий квиток. Якщо людині, бідповідно, більше 25 років, то переклад військового квитка або LOE чому його немає.
-
Всем привет. Кто как и мы ждет ответа по продлению (новому) ворк пермиту? Подались еще 18-ого февраля и до сих пор ничего. Наши пермиты истекают в апреле 2025. Вся жизнь и все решения привязанны к продлению/не продлению пермитов. Звонили, писали в IRCC, никакого результата. Да еще и в письме полученном от них при подаче написано, что мы имеем права работать по старым пермитам до 16-ого августа этого года. Не понятно можно ли работать после этой даты если ответа по продлению так и не получим. Вообщем, можно сойти с ума от неопределенности.
-
Нічого дивного як на мене. Чекала на минулий ворк перміт рівно 6 міс. Дзвонила 3 рази - тільки казали що у заявці вже окей, і чекати))) Ви можете працювати до цієї дати або до прийняття рішення тобто до отримання нового вп. Якщо у вас є якісь рішення які ви не можете прийняти раджу взяти консультацію в міграційного консультанта. Зараз чекаю на новий ворк перміт з 26 лютого - ніяких новин.
-
Так, я їм ще і дзвонив в Приват банк.
-
Ділюся хронологією. Aug 15 2023 - NOI to OINP FWS Aug 29 2023 - submitted to OINP FWS Jan 19 2024 - nomination received OINP FWS Feb 07 - Submitted to Non EE PNP May 23 - AOR + Bio requested (PVO Sydney) May 24 - Bio passed Jun 6 - PAL + Medical exams approved Jun 20 - Medical passed Jul 5 - FD Jul 8 - P1 (SVO Etobicoke) Jul 17- P2 Jul 22 - eCoPR Дозапитів не було, в IRCC не звонив. Сім'я 4 людини
-
Може те написати у приват
-
Аби Вам Бог здоров'я дав, пані Sevara. Дякую щиро за допомогу.