PR CUAET
-
Поділіться будь ласка контактом перекладача у кого є ATIO сертифікація та укр мова
-
Мені повернули минулорічну ціну,коли я сказала,що дуже шкода,але це задорого для мене,змушена шукати щось інше.Було 300,цього року запропонували 480.Відповіли,що подивляться,що можна зробити ,і зробили 310. Це ціна за страхування житла.
-
Они смогут находиться в стране без визы и с ворк пермит, но не смогут заезжать и выезжать, если вам нужно это, то нужно будет новые визы делать на основании полученных WP.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, в батьків є візіторські візи, які вони отримали ще в 2018 році до кінця дії паспорту, до лютого 2025, потім після початку війни вони отримали WP по cuaet, також до лютого 2025. Зараз ми подалися, в березні, на продовження WP. Якщо вони отримають продовжений WP, це і є віза? Туристичну візу вже не треба буде продовжувати? Чи вірно те що WP і буде те на основі чого вони легально в країні до чекатимуть PR? Дякую
-
Всім привіт, хтось стикався з проблемою на сайті Апостиль юа коли відкриваєш Персональнйи кабінет пише: помилка підключення відсутній інтернет?
-
обовʼязково
-
Якщо він є депендентом (тобто теж претендує на ПР) то потрібно Можна здати в Києві та у Львові
-
Ну от ми купували, у нас даунпеймент був лише 1 міс и 1 тиждень як в Канаді. Надавав копію договору куплі продажу в Україні (перекладений) та стейтмент з Укр карток - де я знімав грощі з банкоматів. Цього було достатньо, банк заапрувив.
-
Краще оплачувати зразу, менше буде мороки з підвантаженням підтвердження про оплату і тд
-
Для цього потрібно Visitor Record По візі можна лише до 6 місяців