PR CUAET
-
обовʼязково
-
Якщо він є депендентом (тобто теж претендує на ПР) то потрібно Можна здати в Києві та у Львові
-
Ну от ми купували, у нас даунпеймент був лише 1 міс и 1 тиждень як в Канаді. Надавав копію договору куплі продажу в Україні (перекладений) та стейтмент з Укр карток - де я знімав грощі з банкоматів. Цього було достатньо, банк заапрувив.
-
Краще оплачувати зразу, менше буде мороки з підвантаженням підтвердження про оплату і тд
-
Для цього потрібно Visitor Record По візі можна лише до 6 місяців
-
В ідеалі так. Якщо хочете завезти на рахунок однією сумою. В нас з моменту отримання декларації при в’їзді пройшло на той момент більше року і її не прийняли… в цій ситуації нам рекомендували класти різними сумами сумарно до тисячі на тиждень, щоб не питали підтверджень. Можливо тому і не було питань щодо трьох місяців. Ще чула, що можуть як подарунок від родичів проводити, але як то на практиці робиться я не знаю. Краще з моргедж брокером ці питання пропрацюйте, вони мають орієнтуватись як допомогти.
-
ні, тільки як отримаєте AIP, тому чекайте спочатку на нього, а потім відразу на Bridging work permit подасте
-
В теорії так, на практиці - не знаю нюансів (чи дають так, який процес подачі, і тд) Знаю, що візітор рекорд одноразовий, тобто по ньому не можна виїхати з Канади і заїхати назад, він анульовується при виїзді