PR CUAET
-
А де її прикріпити ? Не можу знайти таке поле Це можна в додаткові? Others документи чи є спеціальне місце
-
ні, тільки як отримаєте AIP, тому чекайте спочатку на нього, а потім відразу на Bridging work permit подасте
-
Большое спасибо!
-
Привіт. Є ті хто обмежено придатний і отримав qr код в резерв плюс?
-
Як його отримати? Онлайн чи на в’їзді?
-
Дякую за відповідь 🙏
-
В теорії так, на практиці - не знаю нюансів (чи дають так, який процес подачі, і тд) Знаю, що візітор рекорд одноразовий, тобто по ньому не можна виїхати з Канади і заїхати назад, він анульовується при виїзді
-
Тобто можна зробить visitor record and stay longer?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/extend-stay.html
-
Вони можуть і відправити але в базу не винести що доставлено і все. І так затягують щоб побільше не видавати в знову щось придумати. Щоб було ще лекше тут .
-
В мене така ж історія вже два тижні. І якщо «побігати» по номерах, то можна побачити, що багато таких. Не виключаю, що було вирішено трішки розрядити ситуацію і дати надію, тим, хто очікує. Також, якщо не помиляюсь, у наших «колег» з дп документ, подібний статус з квітня. Навіть у тих, у кого документ був доставлений. Потім система відкотила. Якщо хтось є з дп документ, може мене виправить у формулюваннях. Так що, навіть статус виготовлено, не буде мати гарантії, що нам їх відправлять. Але, дуже хочу помилятись.
-
Скажіть а копії паспортів, потрібно всі сторінки чи лиш першу (PNP non express entry) в чи лиш теперішній паспорт, чи варто прикріпити всі
-
Обязательно
-
Доброго дня. Хто знае нотаріуса в Вінніпегу?
-
Добрый день. Скорей всего ircc видит что у вас еще старый пермит до 25 года действует поэтому не торопится с вами. Я видел уже много случает что за 6 месяцев решение не выносятся люди ждут.
-
Скажіть будь-ласочка а як цю веб форму знайти? Бо я передивилась усе, не можу знайти форму для таких змін до заявки як у мене. Чи ви використовували будь яку ?
-
Може десь було про команію remote.com? Сама ентіті компанії в BC, але працюю в Торонто - чи можна з нею подаватись?
-
Добрий день. Мене теж це цікавить, чи можна в Британській Колумбії для отримання PR (в мене програма Canadian Experience Class Express Entry) просто довідки з Дії перекладеної сертифікованим канадським перекладачем (без апостилю та консульств)?
-
Единственный вариант тут я вижу ждать и гдето за 2-3 месяца до окончания текущего пермита если вам новый пермит так и не придет вам начнут отовсюду приходить запросы об обновлении пермита (с банка, хелз, школы) вот тогда уже нужно думать о переезде в новую страну так как за два месяца вы все успеете продать и закрыть.
-
Добрий день Таке запитання ,скажіть будь ласка,а чи можна податись на гуманітарну програму ,якщо там де мій чоловік прописаний ,там хату ракетою знищило? Буду вдячна за відповіді
12 Jan 2024, 17:45
228900/435407
4 minutes ago