PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/extend-stay.html
-
Вони можуть і відправити але в базу не винести що доставлено і все. І так затягують щоб побільше не видавати в знову щось придумати. Щоб було ще лекше тут .
-
В мене така ж історія вже два тижні. І якщо «побігати» по номерах, то можна побачити, що багато таких. Не виключаю, що було вирішено трішки розрядити ситуацію і дати надію, тим, хто очікує. Також, якщо не помиляюсь, у наших «колег» з дп документ, подібний статус з квітня. Навіть у тих, у кого документ був доставлений. Потім система відкотила. Якщо хтось є з дп документ, може мене виправить у формулюваннях. Так що, навіть статус виготовлено, не буде мати гарантії, що нам їх відправлять. Але, дуже хочу помилятись.
-
Скажіть а копії паспортів, потрібно всі сторінки чи лиш першу (PNP non express entry) в чи лиш теперішній паспорт, чи варто прикріпити всі
-
Скажіть будь-ласочка а як цю веб форму знайти? Бо я передивилась усе, не можу знайти форму для таких змін до заявки як у мене. Чи ви використовували будь яку ?
-
Добрий день. Мене теж це цікавить, чи можна в Британській Колумбії для отримання PR (в мене програма Canadian Experience Class Express Entry) просто довідки з Дії перекладеної сертифікованим канадським перекладачем (без апостилю та консульств)?
-
Единственный вариант тут я вижу ждать и гдето за 2-3 месяца до окончания текущего пермита если вам новый пермит так и не придет вам начнут отовсюду приходить запросы об обновлении пермита (с банка, хелз, школы) вот тогда уже нужно думать о переезде в новую страну так как за два месяца вы все успеете продать и закрыть.
-
Якщо робота відповідає вимогам EE (teer 0-3, 1560годин/рік) ви можете довести свій досвід (reference letter, offer, paystubs, taxes) має підійти
-
Знищена хата не є підставою - я з Маріуполя, нам взагалі повертатися немає куди. Адже тут у Вас хати теж немає. Почитайте вимоги до програми. Там є основні аспекти, на які треба звертати увагу. t.me/prcuaet/2427/257290
-
Я подавала на візу для сина , але він вчиться ще у школі, то в особистому кабінеті у вас має бути інформація, ми виписували назви документів ні потрібно загрузити і звертались із цим списком до керівництва школи. Вони завжди йдуть на зустріч
-
Естественно только если .к тому что. Вы написали: нет и у вас дома.нет близких родственников на подконтрольной территории.нет Аида на жительство в других странах вы и ваш супруг никогда не меняли место прописки в Украине на доголгое время ...и ещё куча факторов....