PR CUAET
-
Це дві нармальні країни для життя. Це суто особиста моя думка бо мені подобається американська культура. А ще дуже залежить від самої людини, штату/провінції, і удачі.
-
Поясніть будь ласка що значить «LOE»?
-
Привіт, а не під скажеш як готувався до АІТ екзамену? Бо я раз на 60 здав, потім пішов на перездачу та на 68… Ось буду йти третій раз пере здавати
-
Letter of Explanation, I assume
-
Letter of explanation
-
На скільки місяців вам дали visitor record?
-
Сказали що не анулюється і діє до дати яка в ньому зазначена
-
А я писала вже що виїжджала з ним і кожний раз казала офіцеру що він ж анулюється і треба новий і всі дивилися на мене як на дурну і показували дату закінчення візітор рекорд
-
Вітаю, намагалася знайти у групі інформацію але не змогла . Що робити якщо медичному огляду більше 2х років. Треба перездавати перед подачею ? Чи чекати на дозапит ? Батько взагалі не здава його, і у Канаді не був. Йде як spouse від моєї мами .
-
Дякую
-
Якщо людина народилася на території сучасної України то переважно його можна відновити через дію. Якщо ж ні або неможливо то писати лист пояснення
-
Було навіть не зручно 😂
-
Я офіцера тоді попросила запитати ще в когось бо була впевнена що треба новий Він запитав ще в двох і сказали що нічого не анулюється
-
Виїзжали з дитиною на відпочинок
-
Дитині Дали до 2025 року як і нам перміти
-
Все получимм.вопрс только во времени и кому какой дорогой идти . по лёгкому Поти или по сложному.
-
Чи є інформація наскільки давне фото можна використовувати? Тип 1 рік чи пів року?
-
Так же как и многим детям выдали стади пермит, хотя по закону он доя студентов
-
Ребят с VR это все бред. Разнес это 1 человек. У которого своя группа по ПР для хейта. Для тех у кого по cuaet данный пункт не действует.
-
На прошлой неделе залетал. На паспортном контроле сказали шо визитор рекорд не аннулируется если уехать. Но нужна виза для заезда обратно.
12 Jan 2024, 17:45
229015/438507
3 minutes ago