PR CUAET
-
Дякую! Ще питання на рахунок funds. Немає вимоги по мінімальній сумі по pnp non ee, чи дійсно можна написати наприклад 5000 і це не буде проблемою при розгляді?
-
Народ, чи правда що податися на продовження ворк перміту можна тільки до 31 липня? Якщо так то порадьте що можу зробити якщо у доньки паспорт закінчується у кінці жовтня тобто продовжити його зможу лише у кінці серпня. Чи можу зараз податися на продовження з поясненням що відправлю продовжений паспорт як тільки зможу. Всім дякую за пораду
-
Дякую Марта. А не відмовлять бо ж паспорт майже не дійсний
-
Залежить від провінційної програми і стріму по якому ви йшли. Але в загальному якщо ви вже маєте номінацію ви в Канаді працюєте і маєте офер то зазвичай ця сума мала важлива. Це сума має значення тільки в ключі оцінки так званого financial inadmissibility. Відповідно активно проживаючи в Канаді повністю себе забезпечуючи питання inadmissibility переважно не стоїть
-
В деяких провінціях так. Якщо знайдете таку ж роботу то як мінімум в новій скоші та Альберті, а при певних типах роботи і Онтаріо. До якого варто розглядати Saskatchewan and Newfoundland, тому що там взагалі не буде мати значення який ваш попередній був досвід
-
Як не дивно там по-всякому буває. Взагалі є три сценарії. Зразу на кордоні відправлять на трибунал. На кордоні впустять але при поновленні картки відправлять на трибунал. В пустите відновлять картку повністю без проблем. З досвіду всі три варіанти приблизно рівноцінно ймовірні. Проте якщо впустили без направлення на трибунал то як мінімум залишається варіант два роки прожити і тоді подаватись на картку. Тоді практично 100% шанси того що їй дадуть тому що по факту два роки проживання за останні п'ять людина на той момент виконала
-
2024 в письме указано
-
Вітаю, можливо у когось є зразок перекладу витягу про несудимість з дії. Поділіться будь ласка, буду дуже вдячна.
-
Добрий вечір,подаюсь на дитячі,треба заповнити family income за 21 і 22 роки,а я не памʼятаю що писати.десь можна подивитись ці данні?