PR CUAET
-
Дякую!
-
Так напевно бо мій дійсний до 26 року але щось не знайшла інформації як це зробити. Якщо це не складно для вас дайте будь ласка посилання
-
Можна ще використовувати цей лінк www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/post-march-31-ukraine.html Тут прямо написано, що якщо є LOI - отримуєш ВП на кордоні. Але дедлайн поки що стоїть 31 липня.
-
Очень трудно найти слот для подачи документов
-
Дякую
-
Можливо хтось знає, якщо дитина має канадське громадянство чи потрібно її вказувати у формі ІММ5406 про родичів і у формі ІММ0008?
-
думаю да, в законе пишет что минимум за 30 дней до истечения текущего статуса вам необходимо подать на продление. А на сколько продлят в письме нет гарантий, могут на 3 мес или на 6, я не видела нигде закон где это указано.
-
Посмотрела ради интереса письмо из моей прошлой заявки в 2022 году, там мне давали срок 3 месяца в письме, но и выдали ответ через месяц, вот как раньше все быстро было.
-
Для тих хто лишився в танку) Якщо я маю WP до червня 2025, яка вірогідність що приподачі зараз на продовження його, спочатку обріжуть термін дії WP до 6 місяців а потім чекати на результат
-
я подалась на продление вп неделю назад, заявка принята, жду ответ. у меня у мужа такой же срок вп как и у меня, так что на его вп не было смысла ссылаться. я просто подала заявку на новый вп (типа продление) и все.