PR CUAET
-
Чи можна податись на виготовлення нового закордонного паспорта без наявності українського внутрішнього паспорта?Дякую!
-
Якщо Едмонтон, то скоріш за все відмове.
-
Ось, знайшла це повідомлення. Цей квест з замовленням паспорта вже дістав😡. Дружина в червні зловила слот на виготовлення паспорту на вчора в Едмонтоні, спитали чи можна передати слот, сказали що так. Слот був на 12:40. Сидів до 17:00 там. Та виявляється що в Едмонтоні Манітобу не приймають! Просто не має слів!!!! З квітня місяця намагаємося зловити цей слот, а воно виявляється ще треба ловити тільки в консульстві яке обслуговує певну провінцію 🤬.
-
Мені надали. Саскачеван обслуговується в Едмонтоні. Стосовно Манітоби. Пошукайте в цьому чаті. Декілька днів потому чоловік тут писав своє обурення, що його не прийняли і не надали послугу, тому що Манітоба тільки в Торонто
-
Послуги Вам не надали?
-
У моїх дітей і у мене навіть копію ідентифікаційного коду запросив і коли я видала копію, то сказав показати оригінал
-
Ви особисто знаєте такий випадок?Дякую!
-
Удачі вам
-
Та я теж завтра лечу в Едмонтон то питаю чи нададуть послуги без наявності внутрішнього українського паспорта, бо сам переживаю!основне резерв
-
Можливо , ще щось вимагають , бо ловив цей слот 7 місяців живу в Ванкувері лечу в едмонтон , не хочу ризикувати
-
Не нададуть, їм потрібно оригінал з копіями звіряти
-
Там на сайті всі пише!
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Підкажіть які документи вимагають на новий паспорт ?
-
Добрый вечер ,опять вопрос по загрузке документов на продолжение ворк пермита ,уже заполнили анкету 5710 сгенерировало код ,но на аккаунт не принимает загрузку ,пишет ошибку какую-то,что ваш ответ отличается от ранее вами предоставленного и всееее я не понимаю что исправлять ,кто-то знает ,связано ли с теми ответом ,который давали при заполнение первого ворк пермита ?
-
Взаємно
-
Яким чином? Бо я не бачив там кнопки відхилити.
-
хороший вопрос, я если честно точно не знаю, есть разные мнения, одни говорят что лучше податься до 31 июля, другие что за 2-3 месяца до окончания текущего вп. я подалась на всякий случай хотя у меня еще год есть.
-
Я не можу вже тиждень туди зайти
-
через кризис форму- заполнить данные висячей анкеты и попросить withdrawal secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
12 Jan 2024, 17:45
229173/428808
15 minutes ago