PR CUAET
-
Именно. Никакой справки не прикладывала. И не помню в анкете где именно её требуют.
-
Еще нет. Я была уверена, что нам биометрия не нужна, мысли не было её оплачивать даже. В письме указано у нас 7 дней на это.
-
Хтось підгружав заявку на PR по програмі для українців в аккаунт GCKey?
-
Да именно справку о криминале вы с дії делали и переводили у сердефецированного переводчика? Или с консульства украинского? Извините не поняла ответ. С вашего ответа я поняла что вы ее вообще не подавали эту справку
-
А ви вже оплатили біометрію і добавили чек в заявку?
-
Подавалась по новой программе для воссоединения семьи для украинцев. После CUAET на PR. Никакой справки не делали. Вот пришел запрос на биометрию (насколько я понимаю это и есть проверка на криминал). Извините если не поняла Вас.
-
Вам задам тот же вопрос. Вы подавались по семейной программе или по другой какой? И про справку криминальную: вы в консульстве делали или с ДІЇ ?
-
Ребята, отписываюсь. Отправила заявку 3 ноября. Сегодня только что 16 ноября получила запрос на биометрию. Надеюсь Вам поможет как-то быть готовым и сориентироваться чего ждать. 🙏 Всем удачных и легких процессов! 🤞
-
Я столько раз почту на день давно не проверял. Это уже какаято почтомания ))))
-
Ми брали дві консультації у різних консультантів. Обидва порекомендували переїжджати у іншу провінцію і не втрачати часу з гуманітарною програмою. Хоча ми з Маріуполя, житло зруйноване, мої батьки загинули. В Канаді вже є гарна робота, знайшли багато друзів серед місцевих, живемо у маленькому містечку, місцева церква теж дуже підтримує. Намагались знайти роботу у атлантичній провінції, але зарплату чоловіку пропонують майже в два рази нижчу чим зараз. Крім того дитина підліток в досить поганому психологічному стані і я не знаю як переїзд вплине на нього. Розглядаємо зараз варіант для мене піти навчатися у коледж на наступний рік і поміняти візу на студентську, а чоловіку як спонсору продовжити робочу. Якщо вибрати медичну професію, то після коледжу навіть в Онтаріо я зможу отримати ПР. Але це довго , складно та дорого. Поки що в роздумах.
-
Щодо толерантності і пр маю 2 інфрмації, які мене дуже вразили: на курсах французької взнала, що є курси французької для людей, які не вміють писати(потім мала змогу зустрітися з такою людиною-вони реально є) і на курсах в якості поповнення словникового запасу вивчали будинок, кімнати і т.д. і проскочило питання чи у нас дома такі ж унітази і чи треба комусь пояснювати як ними користуватися(і це було не жартівливе питання!!). Тобто українці з освітою, знаннями, європейськими поглядами і вмінням не тільки писати, розглядаються довго і прискіпливо (суджу по собі), а люди, які не вміють писати тут вже з пр, який отримали швидко(знову ж таки з досвіду тої людини з якою я спілкувалася)
-
Там наче офіційно на субсидійовані садки можна і нам після 18 місяців перебування. А так, коли платив 55 за день, то інші батьки здавали туди через вигоду, бо то як правило були нероби, то кожен місяць в поверненнях вони мали стільки грошей, що дешевше субсидійованого. А так, і на дитячі гроші теж можна після 18 місяців подаватися Після такої толерантності до таких нероб, думати що українців, що не вспіли отримати пр випруть, то що у них тут тоді лишиться…