PR CUAET
-
Суает це взагалі не про іміграцію якщо що. Чому ж вони закрили можливість нахаляву продовжувати вп? Ось це дуже просте питання? У минулому можно було а зараз ні. Чому? Брідж перміт це не для українців а взагалі то для усіх імігрантів не розумію чого це персонально для українців добавлять по суті гуманітарну програму до переліку економічних програм?
-
Не валите все в одну кучу, мы говорим только о нашей программе. О статусе тех чьё положение они сами урегулировали условиями этой программы. Нельзя одной рукой дать, а другой забрать возможность выполнения. На счёт уговариваю😁 это моё мнение, я уверена что так и будет. Вы нет. Остальные как-то сами разберутся, не маленькие, а время покажет, кто был прав, кто нет. Вы помните какая была истерика, когда 9 месяцев назад я написала, что будут запрашивать доходы? Конец света, только ленивый не возмутился😁 Потом я здорово дала маху с продлением пермитов, из-за наивной веры в канадские оф.источники😢 Так что будем посмотреть.
-
Я вашу думку поважаю. Ви вже давно з нами. Різниця у поглядах в тому що ви вважаєте що халява все ще продовжиться бо надто багато зробили для українців. А моя точку зору що все закінчилося бо куает закінчили, вп більше у карман не ложать хоч і знають що через 9 місяців вони закінчаться, візи українцям не дають щоб вони приїхали та залишились тут або на пр подались. Міністр іміграціїї канади заявив досить просити персональну програму іміграції для українців користуйтесь тим що є. Тому мій прогноз виходячи з цього що ніякого брідж перміту для нашої програми не буде і в листопаді ми до цього повернемся) щоб зафіксувати це P.s. а от у наступному році теоретично я могу повірити що останнє китайське попередження для українців у вигляді якоїсь халяви може і станеться
-
Да, давненько мы уже здесь😁 много всего обговорили. И вечно мы с вами на противоположных мнениях) может начать спорить хоть на доллар😁 На счёт халявы не согласна. Это логическое продолжение этой программы, дали программу, дайте возможность её выполнить, в той части что полностью зависит от ircc.
-
Вітаю. Рекомендую щодо отримання довідок про несудимість @Margo2145. Довідки надсилають поштою з печаткою та перекладом. Команда працює чітко, професійно.
-
Добрый день, подскажите может быть кто-то сталкивался или была такая ситуация. Когда подавались на визу, дочка была вписана в паспорт матери и вклейку визы сделали в паспорт матери. Теперь ребёнку сделали новый паспорт но виза стоит в паспорте матери. Впустят теперь в Канаду или могут быть проблемы? Заранее спасибо.
-
Добрый день, подскажите может быть кто-то сталкивался или была такая ситуация. Когда подавались на визу, дочка была вписана в паспорт матери и вклейку визы сделали в паспорт матери. Теперь ребёнку сделали новый паспорт но виза стоит в паспорте матери. Впустят теперь в Канаду или могут быть проблемы? Заранее спасибо.
-
Близько двох місяців з моменту відправки та реєстрації йшли документи з українського апостилю та близько півтора місяця Wes надсилав документи. Wes після отримання надсилав інформацію на email коли вони закінчать обробку. Я б на Вашому місці не особливо орієнтувався на цей термін, мої друзі отримали всі документи за два місяці.