PR CUAET
-
Добрый день, подскажите может быть кто-то сталкивался или была такая ситуация. Когда подавались на визу, дочка была вписана в паспорт матери и вклейку визы сделали в паспорт матери. Теперь ребёнку сделали новый паспорт но виза стоит в паспорте матери. Впустят теперь в Канаду или могут быть проблемы? Заранее спасибо.
-
Вітаю. Скажіть будь ласка коли ви подали і коли отримали ці документи? Щоб хоч розуміти часові рамки
-
Близько двох місяців з моменту відправки та реєстрації йшли документи з українського апостилю та близько півтора місяця Wes надсилав документи. Wes після отримання надсилав інформацію на email коли вони закінчать обробку. Я б на Вашому місці не особливо орієнтувався на цей термін, мої друзі отримали всі документи за два місяці.
-
Дякую за відповідь. Ще раз вітаю з отриманням документів.
-
Все правильно, так и пишите
-
Добрый день, в менэ питання стосовно довiдок. Вони дiйснi 6 мiсяцiв, але чи працюэ це правило навiть якщо ты не виiзджав за межi Канади?
-
інвалідам резерв+ пише "військовозобовязаний". Це так і повинно бути?
-
Якщо в мене закордонний паспорт дійсний ще півтора року чи можу я податися на продовження ворк перміту і отримати ше +3 роки ?
-
Добрый день! Не могу найти общий чат, поэтому пишу здесь, хоть и не по теме, извините. Переадресуйте, если надо((( Подскажите, может у кого то есть контакты консультанта/адвоката/юриста по семейным делам в Германии? Спасибо
-
Доброго дня ! Хто брав довідку про несудимість з Білорусії допоможіть будь ласка?
-
Дійсні якщо ви не виїжджали в країну, де отримали довідку
-
Оо, супер. Велике дякую за вiдповiдь!
-
Маю питання. перечитала гілку та не знайшла відповіді. Подаю батьків по цій програмі, розгляд дуже довгий, як бачу. а ворк перміт закінчується в березні. То згідно цієї програми я після подання маю подати їх на новий перміт чи цей статус в них автоматично продовжується?
-
Можна подовжити до кінця дії паспорту
-
Скажите пожалуйста, может кто знает. Новый вок пермит отменяет старый.? Или они могут действовать одновременно?
-
Вітаю! Надішліть, будь ласка, посилання на січень.
-
Ворк перміт не видають на довші терміни ніж терміни паспорта.
-
Діють одночасно.
-
Достатньо копії внутрішнього паспорту.
-
Дд.така ж ситуація) хтось вам відповів на це питання?)
12 Jan 2024, 17:45
Post 229249 of 384788
4 minutes ago