PR CUAET
-
Дякую
-
Привет всем. Нужна помощь, не могу войти в кабинет налоговой, не помню ID входа Что нужно делать?
-
З того, що написано на сайті, то їй не потрібно буде здавати біометрію.
-
@OstapBosak Доброго дня, скажіть будь ласка, якщо я маю рідного брата в Україні, який: 1. Не має візи в Канаду 2. Є безвиїздним 3. Неодружений (тобто ніхто не може приїхати і подати його як spouse) Чи є він eligible для цієї програми?
-
Вік? НОК? Місцевість? Освіта? Імміграція дуже винахідлива, особливо коли нетреба :)
-
Application number?
-
О! Так, я звернула увагу лиш на професію. Тоді краще пере здати англійську, більше не знаю як можна вплинути на бал
-
Ну от Бог його знає, скільки можна висіти в пулі після EOI. І як зрозуміти, що даремно
-
Якщо там був репост з іншого каналу - не дивуйтесь. Це проти правил цього каналу
-
На БІО запрошенні номер файла
-
А в запиті на БІО немає? Це номер аплікації, без нього ви б не здали Біо
-
Апдейт. Подача 13 декабря. Сегодня пришел AOR на емаил. Маме 89. Не знаю нужно ли будет сдавать биометрию? Я за нее не платил. Письмо росто информирует, что аппликация получена и естт номер (начинается с Е). SYDNEY
-
Це інформація від іміграційного консультанта?
-
Ви з Квебеку?
-
Чому видалили моє повідомлення,що не так?
-
В общем, растянули еще на год ожидания примерно 😬
-
Номінація, ви ж додасте всі свої документи
-
Тоді ви зможете подати анкету з документами і з оплатою . Тобто додається ще один етап: expression of interest
-
Підкажіть,будь ласка, яка повинна бути сума money order за паспорт дитині до 16 років?
-
Скоріш за все почнуть вибирати людей з найбільш затребуваними професіями, бо теперішній АОС був занадто простий. Провінція так зможе мати контроль над залученням найбільш затребуваних працівників, може будуть більш ретельно перевіряти стаж да компанії
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago