PR CUAET
-
C’est la vie Особливо коли в тебе на хвості табун індусів, китайців, мексиканців і філіппінців :)
-
Тим хто подався, видадуть номінації. Тим хто подався до 15 лютого, видають номінації зараз за старими правилами без employer declaration and authorization і без вимоги до роботодавця мати річний оберт мінімум $400k і мінімум два роки існування компанії. Так само видадуть номінації тим, хто встиг податися 11 червня і 11 липня за новими вимогами програми. Але з 30 вересня це вже буде інша історія для тих, хто буде подаватися.
-
Я вже давно зрозуміла, що імміграція це прям куди встиг вставити ногу дуже швидко і проворно. І ніхто не буде думати, кому це незручно і в кого вся підготовка пішла шкереберть, нажаль
-
Не принципово
-
Пізно, я вже 😃
-
Вам теж : дочекайтесь, а не панікуйте Ви ще ніц не знаєте і приглядаєте місце на кладовищі для вашого пакету.
-
Не треба Дякую😉
-
Якби ж отак відразу зробили. А зараз після року роботи і зібраних документів виявиться, що ваша професія не затребувана
-
Не панікуйте Дочекайтесь новин
-
«новостний канал» це…ми?😁 t.me/prcuaet/154365/269116
-
Особисто я думаю, що ні. Окрім поданих в червні і липні , є ще купа поданих до 15 лютого. Зараз обробляється кінець грудня - перша половина січня. Їх що теж відміняти ?