PR CUAET
-
Мій консультант каже, це не стосується поданих. І я так теж не думаю.
-
Там же была сноска, что подача не гарантирует получение номинации и они могут что-то менять. Какая-то хитрая сноска точно была
-
Чому ви вирішили, що вони заднім числом відмінять правила до поданих заяв? Тим більше сплаченихі з документами. Майбутній Expression of interest - це ж не подана заявка і не оплачена тим більше і без документів.
-
Імейл офісу - це з того з якого прийшов вам лист Написати функцією reply на нього І окремо на той що ви написали вище
-
Может кто-то поделиться контактом где заказывать билеты в Эдмонтон с Калгари?
-
🙏🙏🙏ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА 🙏 🙏🙏 Як дитині з VISITOR RECORD можна вклеїти візу у паспорт, щоб виїзджати і заїжджати в Канаду❓❓❓ Дуже нагальне питання 🙏🙏🙏
-
Я только не могу понять. Зачем за 2 месяца объявлять о том, что они предоставят новые правила, и держать 3300 человек, которые сейчас на рассмотрении, в напряжении. Это какой-то ужас. Они бы сноску сделали. Ну это капец
-
Ліпше на два - ваш офіс - головний портал (що ви вказали) В обох в subject писати номер аплікації
-
Доброго дня. Підкажіть на Портал 1 відповідати просто на лист, який отримали на імейл чи треба ще писати окремо на [email protected] ?
-
Заповнити & підписати І надати вам Інфо з неї ви вносите в аплікацію + під вантажуєтеисам документ в кінці. Щодо чи мають роботодавець направляти в Oinp - перевірте. Здаєтся ні. То маєте робити ви Проте Oinp офіцери мають повне право потім те перевіряти і звʼязуватися з компанію