PR CUAET
-
Остались даты? Я не могу найти
-
Виглядає як ні
-
В августе будет подача? Исчезли даты подачи
-
Просто менш чим за тиждень все змінили 😬
-
Останній абзац: як результат, ми не будемо продовжувати з датами подачі, які залишилися до кінця року …
-
Да вони …. Потім щнову змінять? Що ще придумають, щоб унеможливити подачу?
-
Перенесено в гілку Федерального етапу: t.me/prcuaet/47654 Перейдіть Ця проблема була в деяких учасників чату
-
Отримав GCMS notes, потрапив на comprehensive security check в CBSA. Хтось може знає скільки приблизно займає ця перевірка? Пише що due date був ще 3 місяці тому, а висить вже 4 місяці заявка.
-
Отримав GCMS notes, потрапив на comprehensive security check в CBSA. Хтось може знає скільки приблизно займає ця перевірка? Пише що due date був ще 3 місяці тому, а висить вже 4 місяці заявка.
-
Через 8 місяців отримаєте аор та запрос на біометрію Ще через 8 місяців еліджибіті леттер. З ним буде дозапрос фінансів і військовий квиток Ще через 5 місяців портал 1 За 2 тижні портал 2 Потім швидко екорп і нарешті пр картка за місяць-3 місяці.
-
Який серпень. До 30 вересня ніяких подач. Поки не оголосять умови нової програми
-
Да, 30го они откроют новую подачу А 13ое число по ходу уже не актально
-
20 це вже добре. Перед цим показувало 24, ще раніше 26. На відмітці 20 вже більше місяця стоїть. Я - оптиміст! Вірю, що коли вже нарешті піде процес, то терміни почнуть зменшуватися.
-
Але з 30 го вересня правильно?
-
З 14 років.
-
Надіюсь вийде податися в серпні
-
По ходу уже не будет подачи раз в месяц, а будет подача по типу експресс энтри..в общий пул, а там уже будут приглашать по востребованности
-
Нервів уже просто немає на оці їхні нововведення 😭😭😭
-
Я це знаю,просто чи призупинено буде справу ,чи можливо можна запросити потім запити на біометрію
-
Так ми не вспіваємо,діти вписані у мій паспорт і не хочуть брати біометричні дані
12 Jan 2024, 17:45
229525/428637
4 minutes ago